Ако искате да откриете истинска любов, трябва да направите тези 3 неща

9979
Ако искате да откриете истинска любов, трябва да направите тези 3 неща
Снимка: iStock

Почти няма човек, който да не се стреми към откриването на истинската любов и създаването на един хармоничен и здравословен брак. Да, но не при всеки това се случва още с първата любов, някои хора извървяват много дълъг път, преди да срещнат правилния човек.

Всеки от нас е допускал грешки в любовен аспект, ранявал е, бил е раняван, предавал е и т.н. Но е важно да ги осъзнаем и да променим отношението си. След като преминете през някои от препятствията и уроците, които съдбата ви е отредила, ще разберете, че всъщност най-важният човек, когото трябва да обичате безвъзмездно, сте самите вие.

Защо запознанствата в интернет създават по-стабилни връзки?

Странно е, но се оказва, че онлайн запознанствата във виртуалния свят създават много по-сериозни взаимоотношения от тези в реалния. Тру...

Разбира се, за да можете да изградите хармонични взаимоотношения с когото и да било, вие на първо място трябва да сте в хармония със себе си. А това си личи отдалеч – енергията, която излъчвате, поведението, дори и стойката. И това наистина привлича околните.

И да се върнем към заглавието на темата днес – чудите се кои са тези 3 неща, които трябва да направите преди да се слеете с истинската си любов? Прочетете следващите редове, за да разберете нашите съвети.

Вие и желанията ви са приоритет

За да върви всичко „по мед и масло“ трябва да имате реалистични очаквания за връзката и половинката си, а не да летите в облаците и да очаквате от него и невъзможното. Когато започнете да мислите обективно, ще съумеете да сте по-подготвени и да приемате по-лесно и с разбирателство всички трудности, неразбирателства и различия, които съществуват във всяка връзка. Но все пак, не бива да пренебрегвате вашите желания само защото вашият партньор не може да ви ги осигури. Изяснете пред себе си какво точно очаквате и искате от една връзка и лесно ще разберете дали човекът срещу вас е точният.

Знаците, че любовта си отива

В света на човешките взаимоотношения често се случва любовта да е отминала. Двойката продължава да живее по инерция, хората свикват еди...

Поставяйте граници при необходимост

Важно е да изясните с партньора си някои неща и да поставите нужните граници – например за навлизането в личното пространство. Тук става въпрос за мъжки/женски вечери, хобита, спорт и т.н. Дискутирайте с какво не може да се примири другия и намерете вариант, който да удовлетворява и двама ви. Преди това обаче ще се наложи да поработите върху себе си и след това да помислите кои граници в любовта не бихте прекрачили вие и какво очаквате от партньора си в това отношение.

Определете собствените си ценности и качества

Това е много важен момент не само за връзките, но и като цяло. За да не се получи така, че да се чувствате постоянно манипулирани и пренебрегвани, трябва да сте наясно с качествата и ценностите, които притежавате. Така ще придобиете и самочувствието, от което имате нужда, за да се чувствате добре в компанията на половинката си.

Голяма любов или мимолетна връзка – 5 начина, по които да разберете това

Ние сме човешки същества и като такива нашите емоции доста често вземат превес над определена ситуация. В повечето случаи това се свърз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com