Ако искате да откриете любовта на живота си, направете тези 3 неща

10204
Ако искате да откриете любовта на живота си, направете тези 3 неща
Снимка: iStock

Почти няма човек, който да не се стреми към откриването на истинската любов и създаването на един хармоничен и здравословен брак. Да, но не при всеки това се случва още с първата любов, някои хора извървяват много дълъг път, преди да срещнат правилния човек.

Всеки от нас е допускал грешки в любовен аспект, ранявал е, бил е раняван, предавал е и т.н. Но е важно да ги осъзнаем и да променим отношението си. След като преминете през някои от препятствията и уроците, които съдбата ви е отредила, ще разберете, че всъщност най-важният човек, когото трябва да обичате безвъзмездно, сте самите вие.

7 истини за любовта, които трудно приемаме

Любовта невинаги е такава, каквато очакваме да бъде. Понякога ни изненадва. Понякога довежда със себе си неща, които трудно приемаме. И...

Разбира се, за да можете да изградите хармонични взаимоотношения с когото и да било, вие на първо място трябва да сте в хармония със себе си. А това си личи отдалеч – енергията, която излъчвате, поведението, дори и стойката. И това наистина привлича околните.

И да се върнем към заглавието на темата днес – чудите се кои са тези 3 неща, които трябва да направите преди да се слеете с истинската си любов? Прочетете следващите редове, за да разберете нашите съвети.

Вие и желанията ви са приоритет

За да върви всичко „по мед и масло“ трябва да имате реалистични очаквания за връзката и половинката си, а не да летите в облаците и да очаквате от него и невъзможното. Когато започнете да мислите обективно, ще съумеете да сте по-подготвени и да приемате по-лесно и с разбирателство всички трудности, неразбирателства и различия, които съществуват във всяка връзка. Но все пак, не бива да пренебрегвате вашите желания само защото вашият партньор не може да ви ги осигури. Изяснете пред себе си какво точно очаквате и искате от една връзка и лесно ще разберете дали човекът срещу вас е точният.

Литотерапия: Кои камъни ще ви помогнат да привлечете любовта?

Литотерапията е нов естествен метод за лечение с помощта на камъни и кристали. Тя се основава на идеята, че тялото е изградено от умств...

Поставяйте граници при необходимост

Важно е да изясните с партньора си някои неща и да поставите нужните граници – например за навлизането в личното пространство. Тук става въпрос за мъжки/женски вечери, хобита, спорт и т.н. Дискутирайте с какво не може да се примири другия и намерете вариант, който да удовлетворява и двама ви. Преди това обаче ще се наложи да поработите върху себе си и след това да помислите кои граници в любовта не бихте прекрачили вие и какво очаквате от партньора си в това отношение.

Определете собствените си ценности и качества

Това е много важен момент не само за връзките, но и като цяло. За да не се получи така, че да се чувствате постоянно манипулирани и пренебрегвани, трябва да сте наясно с качествата и ценностите, които притежавате. Така ще придобиете и самочувствието, от което имате нужда, за да се чувствате добре в компанията на половинката си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дрехи с лоша енергия: 10 неща, които ви правят нещастни според фън шуй

Истински гении: 6 неочаквани навика, които разкриват интелектуалец - проверете дали ги имате

Как да имаме успешна връзка с по-млад мъж?

Как да спрем да се обиждаме от други хора: 8 стъпки към нов живот

Дрехи, които ви карат да изглеждате дебели: 10 модни грешки, които всяка жена прави

Сбъднати мечти: как правилно да благодарим на Вселената (и защо е необходимо)

Тайни за гладки пети: Как да предотвратите и лекувате напуканите пети?

Знаете ли как се размножават медузите?

Никога не правете това: Типични грешки, които много хора правят при сервиране на ястия

Прости правила за избор на правилната възглавница за сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com