Ако жената направи ТЕЗИ 3 неща, мъжете ги броят за ИЗНЕВЯРА

3547
Ако жената направи ТЕЗИ 3 неща, мъжете ги броят за ИЗНЕВЯРА
Снимка: iStock/Guliver

В нашето съвремие проблемът за изневерите става все по-сериозен и изневярата приема различни измерения. Преди се смяташе за изневяра да отидеш и да се слееш с друг човек в интимни отношения, но днес за изневяра се приемат и други действия. Как си обясняват мъжете изневярата и какво попада в тази графа според тях, прочетете в следващите редове.

За мъжете изневярата вече не се свежда само до плътски взаимоотношения. Тя може да се случи и на емоционално ниво и приема следните „лица“:

Крие тайни от половинката си

Един мъж се чувства предаден и губи доверие към половинката си, когато разбере, че тя крие много тайни от него. Не става въпрос обаче за обикновени тайни, а за такива, които намесват и трети лица – опит за флирт, закачки на работното място или навън. Общо взето, каквото и да скриете от половинката си – той ще го приеме за изневяра от ваша страна.

3 знака, че партньорът ви е склонен към изневяра

Има емоционална връзка с друг човек

Ако жената започне да се свързва на емоционално ниво с мъж, различен от него, се счита за изневяра, според мъжките представители. Тя отделя от времето и мислите си за друг човек и това може да доведе до по-задълбочено развитие на това емоционално ниво – например да достигне плътски измерения и да се превърне в изневяра в най-познатата й форма. Затова според мъжете, изневяра е и когато жената мисли за друг мъж.

Нарушава обещанията си

Тук не става въпрос за обещания от всякакво естество, а за нарушаване на неписаните правила във връзката. Обикновено всеки човек има своите принципи и очаквания за една връзка, като те се споделят между двамата от самото начало и се достига до общо „споразумение“. Дори да бъдете в отворена връзка, прикриването на нов любовник може да доведе до някои проблеми, тъй като и в този случай трябва да споделяте с партньора си. За някои е странно, но хората с отворени връзки ще го разберат. Ако пък сте привърженици на традиционните моногамни връзки сношението с друг човек може да е непростимо, а за изневяра се смятат дори прегръдките, целувките, държането за ръка и други, по-малки жестове от интимните отношения. 

3 причини за изневяра

Всеки човек обаче има различни възгледи и мнения за изневерите, ние споделихме с вас 3-те най-общоприети схващания за изневерите, различни от половия акт, от мъжка гледна точка. Това съвсем не означава, че те са адекватни, правилни, твърде строги или т.н. – всеки вижда любовните отношения по различен начин. Важно е да намерите половинка, която да споделя вашите идеали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com