3 знака, че партньорът ви е склонен към изневяра

13910
3 знака, че партньорът ви е склонен към изневяра
Снимка: iStock/Guliver

Предателството винаги е болезнено преживяване в една връзка. Това е една от най-честите причини за развод и може да има отрицателно въздействие не само върху личния ви, но и професионален живот. Разрушава семействата, нарушава плановете за кариера и унищожава репутацията. Не би ли било чудесно да можете да прецените предварително дали потенциален партньор би ви изневерил? Понякога е възможно.

Хората изневеряват по различни причини, една от които изглежда доста очевидна и лесна за наблюдение – търсене на налични алтернативи. Тази тенденция често се разкрива в пословичното „гледане на другите“. Търсенето на друга плячка се счита за нормално от този тип хора, обяснявайки, че разнообразието придава вкус на живота. Поради тази причина, дори във връзка, те търсят някой нов.

Научете се да разпознавате ранните предупредителни знаци, че партньорът ви може да има този подход. 

Какви са тези сигнали? 

1. Поставяне на независимостта над интимността

И при мъжете, и при жените рискът от изневяра е свързан с индивидуалните характеристики на личността. Някои типове личности са по-склонни към предателство.

Женските трикове, които предотвратяват изневярата на мъжа

Изневярата е една от основните причини за разпадането на връзките. Предателството от страна на любим човек винаги е болезнено. Всяка ж...

Някои хора имат т.нар неограничена социално-сексуална ориентация, което ги прави по-малко ангажирани във връзка и по този начин по-склонни да изневеряват. Такива хора често търсят нови, привлекателни партньори.

Хората със стил на избягване на привързаност също са склонни да бъдат неверни. За тях е по-лесно да се поддадат на изкушението на предателство, защото не само са по-малко ангажирани във взаимоотношенията, но и се опитват да запазят независимостта и независимостта на всяка цена.

Дори в една връзка такива хора непрекъснато размишляват върху наличните възможности и постоянно изпитват нуждата да срещнат нови, привлекателни, потенциални партньори. Така че не е изненадващо, че те често не са верни с течение на времето.

2. Мотивацията зад поведението на партньора

Ако се вгледате внимателно в това дали вашият партньор, за когото подозирате, че има стил на избягване на привързаност, гледа другите и се взира в някой от противоположния пол, имате голям шанс да забележите това поведение. На обществени места хората с този стил на привързаност бързо забелязват атрактивни алтернативи и ги гледат интензивно по неприемлив и лесен за забелязване начин.

5 реални причини за женската изневяра

В самото начало на една връзка много жени са сигурни, че никога няма да изневерят на любимия си. Въпреки това, има различни ситуации в ...

3. Разговор за сексуалните ценности и стандарти

Хората, които избягват стила на привързаност, са склонни да имат по-толерантни възгледи за изневярата от другите, така че ги проверете в разговор. Тук не става дума за "разпитване" на партньора си, а просто за разговори (не конкретно ВАШАТА връзка, а отношенията като цяло). Тогава можете да научите много за възгледите на партньора си относно верността.

Кога е най-доброто време да разберете за възгледите на потенциалния партньор относно верността на връзката? Поради факта, че различните сексуални стандарти и ценности са пряко свързани с изневярата (както при мъжете, така и при жените), по-добре е този разговор да се проведе по-рано, отколкото по-късно.

Въпреки че може да има изключения от всяко правило, личността и чертите на личността могат да показват склонност към предателство. Забелязването на проблемни черти рано ще избегне лоши решения и проблеми във връзката по-късно.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com