4-те зодии, които имат способността си да влияят лошо на околните

9639
4-те зодии, които имат способността си да влияят лошо на околните
Снимка: iStock

Всеки зодиакален знак има своите характерни черти, отличаващи го от останалите. При някои преобладават позитивните, при други срещаме по-негативни, а трети са постигнали златната среда. Разбира се, всичко е строго индивидуално за всеки представител на зодиака, но 4 зодии се славят със способността си да влияят лошо на околните. Нека видим кои са те според астролозите:

Стрелец

За представителите на този знак знаем, че са най-големите приключенци и винаги търсят нови авантюри, преживявания и пътешествия. Те обаче винаги искат да бъдат с компания и да вършат щуротии заедно. Именно поради тази причина Стрелецът може да ви въвлече в някои неприятности. Той се опитва да „запали“ своите приятели по пороците си и постоянно ги подтиква към тях.

5-те най-лоши зодии в зодиака

Риби

Рибите са много чувствителни и добронамерени личности, което обаче не винаги се разглежда като позитивна черта. В стремежа си да запазят доброто си име, те никога няма да ви кажат „не“, дори да не става въпрос да използвате тях за нещо, а да спрат техен близък човек от извършването на грешка, от приключването с вреден порок и т.н. Те не са способни да се противопоставят на когото и да било. В този ред на мисли те могат да наблюдават как близките им се погубват поради пороци и грешки и няма да направят нищо по въпроса.

Водолей

Представителите на този знак са особен вид непукисти. Те са свободолюбиви и егоистични, не се интересуват от никой друг, а само за собственото си удобство и съществуване. За него всички проблеми на хората са си индивидуални и никой няма право да се намесва в тях. Всеки трябва да се справя сам с проблемите си. Но това може да доведе до още по-голямо западане на близките им. Те осъзнават, когато някой върши нещо неправилно или решението му не е подходящо, но няма да кажат нищо, защото не е тяхна работа и не ги интересува как ще свърши всичко това. Те смятат, че хората трябва да поемат лична отговорност и предпочитат да не се намесват никога в чуждите работи.

Трите зодии с най-много лош късмет

Овен

Овните могат да повлияят на околните поради агресивното, импулсивното и избухливото си поведение. По този начин те дават същия пример за поведение на по-малките и провокират възрастните да им отвръщат по същия начин с агресия. Овните не се интересуват от последствия и наказания, те се наслаждават на мига, което обаче може да доведе до много неочаквани обрати и да ви отнесе в задънена улица. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: претекст или предтекст?

Изхвърлете това на Велики четвъртък, за да ви върви през цялата година

Направете това на Велики четвъртък за щастие и късмет

Традиция за Великден 2024

Знаете ли как се плете кръгъл козунак?

Защо се боядисват яйцата в четвъртък преди Великден?

Боядисване на яйца 2024 – пълно ръководство от А-Я

Защо задължително се яде агнешко месо за Великден?

Oткъде идва традицията за боядисването на великденски яйца? (ВИДЕО)

Какво се прави със старото яйце от Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com