Ако сте заобиколени от някой Козирог, добре е да знаете неговите 11 странности

26528
Ако сте заобиколени от някой Козирог, добре е да знаете неговите 11 странности
Снимка: Thinkstock/Guliver

Трудна за разбиране е зодия Козирог. Трябва да имате доста голямо търпение, за да влезете под кожата и да опознаете някой Козирог. Това е една доста трудна и на моменти непредсказуема зодия. Ако успеете да го спечелите на ваша страна, Козирогът ще ви се отблагодари с точност и последователност. Когато той ви се довери, можете да разчитате на неговата вярност и праволинейност. Но да започнем със странностите на тази земна зодия.

1. Козирогът отстоява своята теза докрай

Той не би позволил на никой да навреди на някой негов близък човек. Готов е винаги да се притече на помощ, стига това да си заслужава. Можете да разчитате на неговата подкрепа за каквото и да е.

2. Козирогът прикрива своят нрав

Понякога тази зодия се държи сковано и срамежливо, но друг път може да се превърне в душата на компанията. Много зависи от настроението му затова как ще реагира на нещо, което го нервира.

3. Козирогът е понякога е злопаметен

Не е много добре ако обидите някой носител на тази горда зодия. Той ще помни обидата дълго време и би простил само ако успеете да докажете, че това няма да се повтори. Доста често изпада в ситуации на конфликти и винаги се стреми да докаже, че той е правият.

4. Козирогът мрази да се отървава от нещата, с които вече е свикнал

Съвместимост на Козирог с всички зодии

Време е да определим свързаността на Козирог с всички други зодии. Споделяме го с вас без колебание.  Козирог и Овен Любов: Тези...

Той се привързва лесно към хора и вещи и ако трябва да се раздели с тях му е доста криво. Не обича да изхвърля любими вещи, въпреки, че знае, че може би никога няма да ги използва отново.

5. Козирогът крои планове и мечтае

Но когато стъпи на земята, той започва активно да работи за осъществяването им. Не пести време и средства, а е доста целеустремен.

6. Козирогът се прави на голям смелчага, но в душата си е настроен романтично

Той обича да си припомня стари преживявания и хубави спомени. Те го крепят и му дават сила и жажда за живот. Когато дойде време за любов, той обича страстно и силно.

Качествата на жените от зодия Козирог

Жената Козирог е изпълнена със сила. Комбинация от мъдрост и вътрешна находчивост, тези странни, но прекрасни дами често остават напъл...

7. Зодия Козирог се слави с това, че гледа реално и трезво върху живота

Практичността му е характерна за него, той не обича да пуска твърдения, които са само казани на думи. Предпочита да действа и го прави доста уверено.

8. Козирогът си променя често настроението

Това понякога учудва доста хора и затова те го намират за странен и непредсказуем. Емоциите бушуват непрекъснато в главата му. Никой не може да предположи какво точно си мисли един Козирог и затова той остава загадка за повечето хора.

9. Козирогът е болезнено амбициозен

Качествата на мъжете от зодия Козирог

Всеки един от нас познава поне един мъж представител на зодия Козирог.  Една интересна личност, която обича да привлича към себе с...

Ако си е наумил нещо, той ще даде всичко от себе си, за да го изпълни. Трудно се отказва и гледа да доведе нещата докрай. Ако се провали, той започва да търси вината в себе си и да анализира случилото се. Старае се да не повтаря допуснатите грешки.

10. Козирогът слуша своя вътрешен глас и му се доверява

Неговата дисциплина е уникална и трудно може да бъде достигната от някоя от другите зодии. Тази рогата зодия доста често не се вслушва в чуждото становище и прави нещата по свой различен начин. Понякога това води до спорове или конфликти с други хора, в които често пъти Козирогът излиза краен победител.

11. Козирогът е мил и нежен, но по свой начин

Трудно може някой да достигне до душата и сърцето му, но ако го направи, той ще открие страхотен човек за приятел или за любовна връзка. Ако прекарвате много време с един Козирог, вие ще се почувствате в сигурни ръце и ще разберете неговият сложен и странен характер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 8 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 8 май /валутен калкулатор/

Древни турски гадания, които ще ви предскажат съдбата ви

4 признака на дъщеря, която никога не е била обичана от родителите си

7 ефективни стратегии за договаряне на по-висока заплата

12 здравословни закуски, които ще ви направят по-слаби и красиви

Как да почистите езика си от плака и бактерии?

Топ 10 на най-говоримите езици в света

Топ 4 най-странните зодии

Знаете ли колко е дълга Великата китайска стена

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com