Астролозите разкриха 3-те най-жестоки знаци на зодиака

28706
Астролозите разкриха 3-те най-жестоки знаци на зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Характерът на човек до голяма степен зависи от възпитанието, но астролозите са сигурни, че злите и жестоки хора най-често са такива заради качествата, присъщи им от зодиакалния знак. Много разумно е винаги да си имате едно наум, когато сте с тях и е по-добре да ги заобиколите по възможно най-тактичен начин.

Скорпион - отмъстителен и хитър

Зодията, която никой не харесва и скрито мрази

Всеки зодиакален знак си има своите характеристики – отличителни силни и слаби страни. Има един сред тях обаче, който изобщо не с...

В по-голямата си част Скорпионите изглеждат доста приятелски настроени и грижовни хора, а понякога дори доста наивни. Не всеки, обаче, ще се досети, че това е само една добре направена маска. Всъщност, емоциите буквално бушуват в душата на Скорпионите, което е основната причина те често губят контрол. В яростта си представителите на този знак се превръщат в истинска машина за отмъщение и най-опасния враг, който е по-добре да не пречи на пътя. Ако искате да си живеете спокойно и безпроблемно, стойте далече от Скорпиона.

Козирогът е жесток и арогантен

Колкото и да не ви се вярва, тези хора са много властни и арогантни и в семейството често имат нелеката ролята на надзирател, който контролира всички сфери на битовия живот. За всякакви, дори и най-малките грешни стъпки, те определено ще посочат недостатъците ви и ще го направят максимално демонстративно и арогантно. Истинско удоволствие им доставя да го повтарят и натякват непрекъснато. С тези, които ги нагрубят, Козирозите са още по-жестоки и могат да гледат с безразличие отчаяните им  молби за прошка, споделят астролозите.

Овен - агресивен и безсърдечен

Зодиите, които не обичат да общуват

Има зодии, чиито представители са страшно бъбриви и комуникативни. За Лъва, Козирога и Близнаците например запознанството с нови хора в...

Когато е в добро настроение, Овенът е истинската душа на компанията. Той се забавлява, шегува се, пее песни и винаги е готов да се притече на помощ на приятел. Но ако Овенът е изпуснал нервите си, много добра идея е да се спасявате с бягство, за да не се стовари върху вас целия ад на стихията на огъня върху вас самите. В такива моменти Овните не слушат никой, а инатът буквално замъглява очите им. Никакви аргументи, факти и молби за света няма да помогнат.

Под въздействието на яда, тези зодии не прощават на никого и гневът им е наистина разрушителен. Възможно е като се успокоят, да съжалят за това, което са направили, но никога няма да ви го покажат. Това съжаление ще остане дълбоко в тях, за да не бъде накърнена тяхната гордост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com