Бившата любов може скоро да се върне при тези зодии

18018
Бившата любов може скоро да се върне при тези зодии
Снимка: iStock

Ако до момента сте си мислили, че сте избягали от всички трудности при раздялата, срещата с бившата ви любов ще покаже колко много сте сгрешили. Миналата любов не е толкова лесно да се забрави и дори може неочаквано да се възроди от пепелта.

Това първо ще ви изкара от равновесие и след това ще ви накара да направите труден избор. В края на годината такава трудна любовна ситуация очаква представителите на няколко зодии, затова ви съветваме да проверите дали и вие не сте един от тях.

Овен

Миналото ще ви напомня за себе си. В този случай използването на старата фраза „сбогуване с миналото“ е неуместно, тъй като дори птиците знаят, че няма спасение от кармата.

Бившата любов може да влезе в контакт отново с вас. Той или тя, сякаш случайно, ще ви позвъни с думите: „Здравей, просто исках да попитам как си и какво правиш. Зает ли си сега“. И така ще стартирате от самото начало.

Има голяма вероятност от помирение, което може да се сметне за основание за сериозна връзка. Е, късмет, време е да се установите!

Близнаци

Близнаците също ще усетят върху себе си пълната сила на съдбата и кармата. Родените под този знак ще преживеят трудни събития, които няма да им позволят да избегнат срещата с призраците от миналото.

Очакванията са този, който дълго време страда от самота, да изгради силна и стабилна връзка. А други, които вече са изградили емоционална връзка с друг човек, ще трябва да я преосмислят. Някаква висша сила ще ви принуди пак да се свържете с човек, когото не сте виждали от много дълго време, но към когото все още имате чувства дълбоко в себе си.

Рак

В живота на Раците не всичко е толкова гладко. Това е така - вашият дом, връзката и бракът определено са под огромен натиск, както и кариерата ви. Но спокойствието, търпението, постоянството и решителността ще ви помогнат да разрешите емоционалните си проблеми.

Ще трябва да се борите и с призраците от миналото си. Просто не можете да устоите на призива на онова, което изпълва сърцето ви. Ще търсите допълнителна доза от него, независимо от цената.

Тези Раци, които не са успели да намерят любовта си за една година, ще получат друга възможност в края на годината. Използвайте я.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли къде е лобното място на Бенковски?

Колко села има на дъното на язовир Огоста?

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com