X
 
 

BUZZ отбеляза Nike Air Max Day за първи път в България със sneaker събитие

664 0
BUZZ отбеляза Nike Air Max Day за първи път в България със sneaker събитие
Снимка: ПР
BUZZ изненада почитателите на Nike у нас с първото по рода си sneaker събитие, посветено на новия модел Air Max 270. На 16-ти април галерия Структура в столицата посрещна на едно място най-запалените фенове на модела, популярни личности и представители на медии.

Почетните гости на вечерта Air Max 270 са едни от най-добрите модели за годината, с цветове, вдъхновени от Северното сияние, а комбинациите от елементи от предишни модели и минали колаборации създават новата класика на улицата.

Посланието на партито бе Just Go Bigger, също и като самия 270, който изпъква с грабващи окото нюанси и комфорт и няма да остави нито един фен разочарован.


В компанията на експлозивната DJ Акаша гостите имаха възможност да се докоснат до новия Air Max 270. На партито присъстваха и вече известните членове на BUZZ Crew – SkilleR, Звезди от Mint Stories и Alex P, както и Наум Шопов, Сантра, Искрата, Прея, DJ Screamoe, Сирма Маркова, Биляна Славейкова, по-известна като Bibons, популярния танцьор Remi Toin и още много.

Част от събитието бяха и партньорите от Чисти Обувки, които през цялата вечер се грижиха за безупречния вид на обувките на гостите в галерията.

Най-креативните гости се развихриха в дизайн предизвикателството на BUZZ, където през цялата вечер твориха собствени дизайни на Air Max, а журито Alex P, DJ Screamoe и SkilleR определи победителя с най-спиращия дъха модел, който си тръгна с Air Max 270.

Още един чифт Air Max 270 отиде и при един от участниците в първата по рода си Nike Air лабораторията на BUZZ.

Air Max 270 е първата 100% lifestyle обувка, създадена с всички характеристики на спортните модели, но приспособена за дългите разходки в града и забързания ден. Освен че изглеждат съвършено, иновативната air подметка дава удобство и уникалното чувство, че стъпваш по облаци. Един от основните елементи в този модел е петата с височина от 31мм, която осигурява максимален комфорт през целия ден.

Nike Air Max 270 са налични в магазините на BUZZ и онлайн bit.ly/2V6D077 на цена от 299,90 лв.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители