Дневен хороскоп за 11.02

10589
Дневен хороскоп за 11.02

Дневен хороскоп за Овен

Днес много внимателно преценете силите си и ги използвайте само за важни неща. В противен случай няма да усетите, как сте останали без капка сили, а за вечерта сте имали сериозни планове...

Дневен хороскоп за Телец

Днес ви очаква награда. Заслужена или не ще се падне на вас. Ако считате, че не е съвсем заслужена, направете така, че съвестта да не ви тормози. В личен план не се изхвърляйте много с подаръци, които може да предизвикат съмнения относно намеренията ви.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес вероятността да бъдете обхванати от натрапчиво тъжни мисли много голяма. Не се поддавайте. Ако дадете предимство на негативните мисли нещата едва ли ще се получат. От нас зависи как ще програмираме нещата.

Дневен хороскоп за Рак

Днес не търсете под вола теле. Съмненията ви са по-скоро плод на фантазията ви. Никой не обича да бъде обиняван. Ако нямате нищо реално като доказателство, най-добре оставете догадките за себе си и гледайте да не ви личи, че сте притеснени, така ще дадете знак, че някой е наблюдаван.

Дневен хороскоп за Лъв

Подходящ подарък за 14-ти февруари според ЗОДИЯТА

Най-трудно се избира подарък за мъжете, особено за Деня на влюбените. От какво точно има нужда един мъж в ден, който дори не харесва? Т...

Днес наблегнете на здравословното хранене, като наблегнете на плодове, зеленчуци и риба. Оставете мазните храни и сандвичите за някой друг ден. Избягвайте консумацията на червено месо, както и на алкохол, сладки и газирани напитки.

Дневен хороскоп за Дева

Днес цветята са задължителното присъствие на работното ви място или у дома. Имате нужда от свежест и красота в този хладен и мрачен ден и няма нищо лошо да си я доставите по този „изкуствен“ начин. Дрехите също е желателно да са в по-цветни  тонове. Изобщо – използвайте всички позволени методи да направите деня си по-светъл и цветен.

Дневен хороскоп за Везни

Днес стойте далеч от  басейни и други източници на водни удоволствия. Добре е да сте пестеливи и благоразумни,както на действия, така и на думи.  В здравословно отношение пазете гърлото,сливиците и ушите. Не си забравяйте шала и чадъра.

ТОП 5: Зодиите, които се влюбват най-лесно

Предлагаме ви списък с петте най-лесно влюбващи се зодии. Открихте ли вашата зодия тук? 5. Лъв - Лъвовете знаят безусловно да обичат. ...

Дневен хороскоп за Скорпион

Днешният ден няма да е един от най-успешните ви, но пък ще ви донесе спокойствие. Мнозина искат точно това. По пътя може да намерите нещо ценно. Случаен разговор ще ви срещне с ценен човек. Не ограничавайте кръга си на общуване.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес избягвайте всякакви физически натоварвания. Точно днес са противопоказни за вашето здраве. Починете си от тези неща, а време за по-активи упражнения ще имате в много други дни.

Дневен хороскоп за Козирог

Какво казват звездите за предстоящата седмица

Овен През тази седмица не бива да се притеснявате от промените, които настъпват. Наистина сега е най-подходящото време за тях. В работ...

Днес не правете компромиси със себе си. Заслужавате това, за което сте учили, борили и нищо по-малко. Нивото ви е високо. Да сте добри с някого не означава да се раздавате безрезервно, особено, когато от отсрещната страна на получавате нищо.

Дневен хороскоп за Водолей

Веселото днес си направете сами. Другите може да не са в съответното настроение, но вие може да промените нещата. Радостта ви ще е заразителна. Не се съобразявайте с никого, защото ако го правите прекалено често, ще ви се качат на главата. Имайте позиция и дръжте на нея.

Дневен хороскоп за Риби

Днес не отхвърляйте бизнес предложение, дори да сте доволни от сегашната си работа. Запознайте се с подробностите и опитайте да проучите всичко. Може да бъдете сериозно поласкани от предложението, което ще получите. Дори да не го приемете то ще е много полезно за самочувствието ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com