Дневен хороскоп за 14 януари

26913
Дневен хороскоп за 14 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник мнението ви ще се различава коренно с това на вашите близки и приятели. Мерете си думите, за да няма обидени, че после ще трябва да дълго време да се извинявате.

Телец

Животът ви се подрежда и това е толкова хубаво. Отпразнувайте щастието си с вашата половинка. Не се скъпете на мили думи, признание и много прегръдки, разбира се!

Близнаци

Днес се пазете от взимането на решения, тъй като мнението ви ще се мени с всяка минута. Ако все пак се налага да направите сериозна крачка се посъветвайте с най-трезвомислещия си приятел.

Рак

Денят ще ви завари неподготвени за предизвикателство в личния ви живот. Новината ще е добра. Повярвайте, че  и на вас ви се случват чудеса.

Лъв

През този ден ще ви се наложи за споделите своя тайна или поне част от нея. Най-добре го направете сами, за да не се стигне до там да изпълнявате нечии чужди желания.

Дева

Днес всяка ваша дума ще бъде претегляна и мерена от всички страни. Някой може да се обиди, но това си е негов проблем. Не правете компромиса да изневерявате на себе си.

Везни

Днес ще ви е трудно да прецените къде точно да насочите енергията си, а тя ще прелива. Няма как да успеете да я използвате цялата, но може да направите всичко възможно за това.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 - 17 януари

Овен  В средата на януари ви очакват нови възможности в любовта. Никой не казва, че изборите, които ви се предлагат ще бъдат лес...

Скорпион

Днес не давайте ухо на мнението на останалите. То не ви интересува. Придържайте се към своята линия на поведение. Да не ви пука как изглеждате отстрани.

Стрелец

Днес е важно да сте господар на емоциите си. През този ден именно чувствата ви може да бъдат вашия най-голям враг. Не го допускайте.

Козирог

Седмичен хороскоп за 13-19 януари

Овен През тази седмица побързайте да завършите планираните дейности. Със сигурност, ако отложите делата си после, не забравяйте, че по...

Най-ценното ви качество днес ще бъде да откликнете на нечия нужда в точния момент. Не се колебайте за това дали да помогнете или не. Ще направите добро и ще се почувствате много по-добре.

Водолей

През този ден ще се чувствате най-добре в уединение. Не че ще имате възможност да останете насаме със себе си, но поне вечерта може да си подарите така жадуваната тишина и спокойствие.

Риби

Този вторник ще се наложи да наваксате някои неща. Просто стиснете зъби и изпълнете задълженията си без много да мислите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо растителното мляко може да е опасно?

Топ 4 на най-манипулативните зодии

Тези 6 фрази показват, че сте щастлив човек!

5 подли хранителни навици, които могат да доведат до киселини

Как да завиждате правилно и да не се сравнявате с другите?

4 начина да направите пицата здравословна

Ето защо не трябва да оставяте черпак или лъжица в тенджера със супа

Запазете спокойствие: Тази емоция увеличава риска от инсулти и инфаркти

Учени казаха защо са нужни заместители на солта

Четири вътрешни нагласи, които постоянно ви пречат да постигнете успех

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com