Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 19 декември

19 декември 2021, 06:20 часа

Овен

Тази неделя не разгласявайте плановете си. Ваша тайна може да стане достояние на некоректен човек. Най-добре прекарайте деня в усамотение.

Телец

Тази неделя е време, в което да си починете от рутината. Всичко привично ще ви причини душевни страдания. Търсете различното.

Близнаци

Тази неделя не подценявайте мнението на близките ви, но и не позволявайте да ви вменяват вина. Имате нужда от сверяване на часовника и нищо друго.

Рак

Тази неделя е добър ден да помислите къде може да спестите ресурси и усилия. Помислете какво ви носи суетата и какво смирението.

Лъв

Тази неделя потърсете истината извън себе си. Нещата около вас ще са тези, които ще ви разведрят и покажат другата страна на живота.

Дева

Днес не търсете виновник за вашите проблеми. Повечето от нещата си ги причиняваме сами. Просто помислете как да не повтаряте грешките си.

Везни

Тази неделя не се обвинявайте, ако не изпълните предварително замисленото. Денят ще ви подскаже как да действате. Водете се по интуицията ви.

Скорпион

Тази неделя се постарайте да бъдете честни със себе си и близките си. Сега може да изясните въпроси, които са ви тормозили дълго време.

Стрелец

Тази неделя се въздържайте от всякакви действия в личен план. Най-добре се отдайте на мързелуване с изключен телефон и компютър.

Козирог

Тази неделя не си правете прекалени илюзии. Сега е важно да имате реалистична представа за нещата и да действате максимално хладнокръвно.

Водолей

Тази неделя не пристъпвайте ничии лични граници. Бъдете коректни към другите, както вие бихте искали те да са коректни към вас.

Риби

Тази неделя е ден за споделяне. Поделете деня, храната, впечатленията си с близък човек. Телефонен разговор с близък роднина също ще стопли душата ви.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес