Дневен хороскоп за 21 май

3169
Дневен хороскоп за 21 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота трябва да сте по-внимателни по отношение на здравето ви. Не излизайте с мокра коса или леко облечени. Ако навън вали, най-добре останете у дома и си направете ароматен чай.

Телец

Днес настоявайте за това, което ви се полага, дори ако сте скромни и притеснителни, точно сега нямате право да сте такива. Не сте загубили толкова време в труд, за да обере друг лаврите.

Близнаци

Ако през този ден се почувствате прекалено уморени, това е знак, че трябва да обърнете сериозно внимание на здравето си. Посъветвайте се със специалист как да промените режима и храненето си, за да възвърнете силите си.

Рак

Това е ден, в който може да си позволите глезотии. Дали това ще е шоколад или два, любимият ви сладолед, продължителна вана или просто безкраен мързел – вие избирате. Напълно сте си го заслужили!

Лъв

Днес не си позволявайте волности- трябва да сте перфектни. Само един ден. Ако ви е трудно си представете, че сте дете, което участва в театрална постановка. Не спирайте да мислите за наградата.

Дева

Този ден може да бъде критичен за вас, затова бъдете внимателни. Не предприемайте никакви рискове. Пазете се от измами, свързани с пари.

Везни

Ако днес ви поискат – дайте. Особено ако и вие искате да дадете. Няма смисъл да се въздържате за нещо, което отдавна мечтаете, но се спирате заради предразсъдъци.

Скорпион

Днес намерете време да се върнете назад в миналото. Направете честна равносметка и открийте първопричината за начина, по който се чувствате в момента. Намерете сили да си признаете и да си простите.

Дневен хороскоп за 20 май

Овен Този петък не залагайте на късмета си. За всичко, което искате да постигнете ще трябва да разчитате на собствените си сили. Това...

Стрелец

Ако толкова много ви измъчват спомените за една отминала любов добре си припомнете как точно са приключили нещата. Не си спомняйте с лошо, но продължете напред и освободете съзнанието си.

Козирог

През този ден може да си похапнете, каквото ви душа иска, но по малко, за да не се почувствате зле по-късно. Още по-приятно ще ви бъде ако споделите кулинарното си удоволствие с любим човек.

 Водолей

Дневен хороскоп за 19 май

Овен Днес може да ви се стори, че някой предявява прекалено големи претенции към личното ви пространство. Замислете се дали тази част ...

Днес не се колебайте да бъдете по-напористи. Имайте самочувствие, вие наистина притежавате необходимите качества, за да бъдете ценени и уважавани. Обадете се на важен за вас човек.

Риби

Днес бъдете внимателни при боравене с електрическите уреди. Най-добре не си имайте работа с тях, а ако все пак се налага проверете „сто пъти” дали сте ги изключили и спазвайте всички предпазни мерки.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com