Дневен хороскоп за 22 април

16633
Дневен хороскоп за 22 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота онези от вас, които имат оплаквания, свързани със здравето си може да направят опит за един по-полезен начин на живот. Ако направите някои промени в начина си на хранене много от болежките ви ще изчезнат.

Телец

През този ден обърнете най-много внимание на себе си. Пазете се от конфликти, пазете нервите си, не избухвайте. За това може да ви помогнат някои дихателни упражнения сутрин или просто правете дълбоки вдишвания.

Близнаци

Тази събота може да се случат някои сблъсъци на характери във връзката ви. Не очаквайте, че всички винаги ще са съгласни с вас. Бъдете готови за това да обяснявате търпеливо и обстоятелствено идеите си.

Рак

Това е ден, подходящ за експерименти в интимния живот. Разнообразието ще добави свежа нотка в ежедневието ви. Вие знаете как да убедите партньора си в това.

Лъв

Този ден може да е критичен относно отношенията ви с останалите. Към когото и да подхождате забравете за обвиненията и упреците към хората, с които ще общувате. Положителното отношение и толерантност ще прокара един много по-лек път в задачите ви.

Дева

Тази събота ще ви сте струва, че имате енергия за двама –трима. Ако толкова не ви свърта може да поработите, но не пренебрегвайте и дейностите у дома.

Везни

Тази събота може да се почувствате меланхолични. Не позволявайте на чувството на неудовлетвореност да ви победи. Бъдете настоятелни в налагането на положителните качества на личността ви.

Тези 4 зодии са неконтролируеми под ЗАВИВКИТЕ

Не всички имат високо либидо и самочувствие под завивките. Но тези четири зодии, определено успяват да излязат извън всякакви граници н...

Скорпион

Тази събота бъдете по-толерантни в общуването с роднини. До вас може да достигнат някои слухове. Проверявайте всяка информация, която получите, не вярвайте на сплетни.

Стрелец

Тази събота половинката ви може да се оплаче от липса на внимание. Не търсете утеха настрана. Един сериозен и добронамерен разговор може да направи чудеса с връзката ви.

Козирог

Скритата слабост на всяка зодия

Всички имаме скрити слабости, които винаги ни спъват в живота. Пречат на начинанията и на личния ни живот, без дори да го осъзнаваме. Р...

Тази събота в никакъв случай не оставайте у дома. Обадете се и се уговорете с приятели или поканете гости у вас. Дори да не се получи луд купон, общуването ще е приятно и задоволяващо.

Водолей

Тази събота не се излежавайте прекалено дълго в леглото. Това е ден за забавления. Но не нещо, което сте правили, а трябва да откриете област, в която до сега не сте изявявали. Ще бъдете приятно изненадани от новото си хоби.

Риби

Днес не бъдете крайни песимисти, но и не се осланяйте единствено на късмета си. Заемете се с нещо рутинно и се опитайте да го допълните с творчество от своя страна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com