Дневен хороскоп за 22 ноември

11545
Дневен хороскоп за 22 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник си отваряйте очите на четири. Дебне ви пълно щастие и среща с незабравим човек. Покажете целия си чар, но и бъдете готови това, което обещаете да го изпълните.

Телец

Денят ви призовава да дадете обещание. От много време действията ви съответстват на него, така че няма какво да губите. Просто го потвърдете, че не е било случайно.

Близнаци

Този вторник може да бъде един от незабравимите дни в годината. Това, което трябва да направите е да не се чудите в коя посока да поемете, а да последвате сърцето си и толкоз. Опонентите ви няма да могат да реагират от учудване.

Рак

Днес бъдете внимателни към здравето си. Склонни сте да преживявате всичко прекалено близко до сърцето ви, а така си вредите и психически, и физически. Намерете време да се разходите повече време на чист въздух.

Лъв

Денят ще ви даде лесни предизвикателства, но това не означава, че трябва да търсите нови. Оценете момента и си дайте малко почивка, която вероятно ще доведе до блестящо хрумване, чиято реализация ще започнете веднага.

Дева

Добре е да обърнете повече внимание на здравето си. Ако сте пушач намалете или спрете цигарите. Избягвайте и алкохола. Може да помислите как да повишите физическата си и активност и след 10 дни няма да се познаете.

Везни

Гимнастиката и упражненията не са ваш враг, особено ако сте над 30 години. Нека не ви мързи. Друг вариант е да походите повече пеша, а ако намерите време сутрин за тичане ще е най-добре.

Скорпион

Дневен хороскоп за 21 ноември

Овен Този понеделник най-голямата ви сила ще бъде в това да намерите втори вариант за действие. В никакъв случай не се спирайте ако пъ...

Денят може да ви се стори натоварващ. Опитайте се да отложите някои срещи от късния следобед, няма да ви стигнат нервите за тях. Не се чувствайте виновни ако намерите време за сладкарница или друго любимо занимание.

Стрелец

Предизвикателствата пред вас са много, но вие сами ги избрахте. Сега нямате друг избор освен да се преборите мъжки с тях. Разбира се следващият път може да си помислите с колко неща да се заемете.

Козирог

Вторник предполага много сдържаност от ваша страна. Направете всичко възможно, за да не кажете или направите това, което ви идва отвътре. Последиците ще са земетръсни и ще ви трябва много време, за да оправите руините.

Дневен хороскоп за 20 ноември

Овен Тази неделя не се блъскайте в стената. Вярно е, че главата ви е здрава, но няма смисъл да губите ценно време в напразно лутане. ...

Водолей

Сега не е много ясно на какво мнение сте така че задръжте изявленията си за друг ден. За решителни действия и дума не може да става. Най-добре не шофирайте и бъдете внимателни като пресичате.

Риби

Вдъхновението ви е похвално, но е хубаво да си дадете сметка за силите и възможностите, които имате. Спрете се навреме, освен ако не си осигурите извънреден почивен ден.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво се случва с тялото ни, когато прегърнем дърво?

Как да заспим ефективно, за да имаме по-дълбок сън през нощта?

Археолози в Хърватия откриха метален шлем на 2500 години в илирийска гробна могила

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Как да отслабнем след поредицата от празници?

Домашно пържено кюфте - лесна рецепта за чевръсти домакини

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com