Дневен хороскоп за 23 март

21506
Дневен хороскоп за 23 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес няма да имате толкова много време за губене, колкото си представяте. Дори е добре да станете по-рано сутринта, за да може да се справите с всичко. Имайте предвид, че всичко, което забавите ще нараства лавинообразно и ще ви донесе само главоболия в бъдеще.

Телец

Този четвъртък може да пропуснете нечий много важен празник. Напрегнете мозъка си още от сутринта. Освен това само с едно обаждане няма минете. Ще трябва да изберете подобаващ подарък.

Близнаци

Този четвъртък е подходящ за всякакви промени в живота ви. Това може да е просто нов цвят червило или пък на косата. Действайте смело и се почувствайте като нови!

Рак

Сега настъпва времето да събирате плодовете на труда си. Постигнато никак не е малко. Не бъдете критични към себе си. Ако мислите, че можете повече - започнете още сега.

Лъв

Днес всичко, с което се захванете ще ви се отдава без проблем, но само при условие, че запазите спокойствие. Нервите ще са първите препятствия към това, което се стремите. Опитайте се да си тръгнете по-рано от работа.

Дева

Този четвъртък ще жадувате за свобода. Цената ѝ няма да е ниска, но наистина нищо не може да се сравни с нея. В крайна сметка винаги може да изберете някой, който да сложи край на това.

Везни

Този четвъртък ще разберете интересна информация. Не се замисляйте над това, защо е била крита от вас, а се съсредоточете върху ценността ѝ. Много лесно ще може да я използвате в своя полза и не се колебайте да го направите.

Скорпион

През този ден някой се нуждае от вниманието ви повече от всякога. Не го лишавайте от това. По-късно той ще ви отплати подобаващо. Отделете време за семейно събиране или вече започнете да планирате как точно ще прекарате великденските празници.

Стрелец

Този четвъртък може да бъдете признати за най-добри в сферата, в която се развивате. Сега вече може да намалите темпото. Не отказвайте помощ, ако ви поискат. Дайте всичко от себе си и бъдете търпеливи.

Козирог

3-те зодии, които ще превземат април

Април е чудесен пролетен месец, който ни е подготвил щастливи събития и случки. Тряба да отбележим, че рождениците ще се радват на лю...

През този ден намалете темпото и се опитайте да не правете нищо, водени от добри намерения. Всяко действие в тази насока може да се превърне в грешка, за която да съжалявате дълго време.

Водолей

Ако този четвъртък ви предстои среща бъдете пределно ясни в изказа и намеренията си. Възможно е да се получи неразбирателство, което да обърка плановете ви. Проверявайте по няколко пъти текста на писмото преди да го изпратите.

Риби

Сърцето ви днес трудно ще издържи на цялата световна несправедливост. Някак, обаче, ще трябва да се спрете. Първо се погрижете за себе си, а после за останалите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...