Дневен хороскоп за 26 май

9996
Дневен хороскоп за 26 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ще погледнете назад и ще ви е трудно да повярвате, че самите вие сте сътворили редица деяния. Оставете чувството за вина на заден план. Щом сте извлекли поука – това е важното. Продължете напред, въоръжени с опит.

Телец

Днес може да си позволите да послъжете малко. Или иначе казано понякога благородната лъжа е оправдана. Съществува риск да ви хареса да си измисляте, за това е важно да се спрете навреме, но дори и да не го направите, останалите ще се усетят, че сте прекалили.

Близнаци

През този ден ще сте съвсем близо до целта, която преследвате. Наистина ви остава съвсем мъничко и не се предавайте точно накрая. Най-тъмно е преди съмване. В никакъв случай не си позволявайте да се отпуснете, дори за миг.

Рак

Всичко, което ви се случи през този ден ще зависи единствено от вашите желания. Бъдете внимателни, тъй като мислите може да се материализират. Мислете само доброто, не си позволявайте завист, вие сте много по-добри от конкурентите си.

Лъв

През този ден е добре да подберете правилните емоции. Бъдете естествени. Там, където трябва да се зарадвате – подарете похвала и усмивки, ако усетите фалш – бъдете хладнокръвни.

Дева

През този ден не всичко ще се получава от първия път. Това е нещо съвсем естествено, д ори за хора, които са на прага на перфектността, като вас! Покажете на другите, че и вие сте човек и посрещнете неуспеха с усмивка. От втори опит нещата със сигурност ще се получат.

Везни

Днес ще ви изпълват чувства, които трудно ще може да изразите с думи. Има и такива моменти в живота. Заместете ги с усмивка, прегръдка, песен или дори сълза от щастие.

Скорпион

Дневен хороскоп за 25 май

Овен Любовта ви към определена дейност ще ви даде много сили през този ден. Това ще ви зареди с енергия и вдъхнови. Не всички ще са на...

През този ден е добре да обърнете повече внимание на околните. Така ще научите много нови неща, които ще улеснят общуването с човек, с когото искате да се сближите. Покажете, че можете да бъдете и слушател.

Стрелец

Днес ще имате много свободно време. Не го пропилявайте. Използвайте часовете да наваксате пропуснатото, така ще имате шанс никой да не забележи пропуските ви. Няма да имате друга възможност за това.

Козирог

Днес може да решите , че имате дежа вю. Дори да е така, не се натъжавайте . На много хора се случва. Опитайте се да запомните „видяното“ и да го разтълкувате. Ако не успеете – просто се усмихнете и махнете с ръка.

Дневен хороскоп за 24 май

Овен През този ден нищо няма да е както обикновено. Ще се случват неща, които ще са напълно неочаквани, но пък ще ви носят само положи...

Водолей

Днес всичко ще ви се удава с лекота. Околните ще завиждат на производителността ви. Не почивайте на лаврите си, а свършете колкото се може повече работа, за да може да започнете реализацията на новите си идеи в най-скоро време.

Риби

Този ден ще ви подложи на предизвикателството да отстъпите от един от принципите си. Понякога сте прекалено стриктни към себе си и забравяйте, че сте човек, а не ангел. Освен това хората се променят.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?
Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Толкова години боядисваме яйца за Великден, че сякаш е невъзможно да измислим нещо ново. Но винаги ще има нови или поне непроверени идеи. Оптималната...