Дневен хороскоп за 29 юли

14296
Дневен хороскоп за 29 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък от вас ще се изисква да проявите повече скромност. Не е нужно да се изтъквате, тъй като това ще подразни околните, а по този начин качествата ви ще загубят стойността си.

Телец

Плодотворен петък очаква представителите на знака Телец. Тайната на успеха ви е в това, че ще проявите хладнокръвие и разсъдливост, които ще ви помогнат да разрешите нелек проблем. Не забравяйте да се поглезите вечерта, но не злоупотребявайте с алкохола.

Близнаци

Този петък може да ви донесе доста изненади. Настроени сте за работа, но още към обяд ще разберете, че се изостанали в графика. Ако може да оставите работата за понеделник – направете го. Петък си е ден на майстора.

Рак

Може да е лято, може да е петък, но за добро или за зло вас ви чака сериозна работа. Точно сега не се отпускайте, тъй като действията ви се гледат под лупа. Денят е решаващ за кариерата ви.

Лъв

Днес на всяка цена се опитайте да се въздържате да влизате в спорове, тъй като може да прераснат в сериозни конфликти. Ще ви се наложи да проявите търпение и дипломатичност, тъй като не е добре и да сте отстъпчиви.

Дева

Днес е добре да запазите мнението за себе си. От време на време е добре да приемете, че идеите на другите също имат своята стойност. Точно сега те ще са ви от полза.

Везни

Ако се появи сериозна задача за решаване днес не прилагайте обичайните методи за разрешаването ѝ. Опитайте да си представите, че някой друг е във вашата ситуация и вие сте този, който трябва да му даде съвет. Така ще облекчите работата му.

Дневен хороскоп за 28 юли

Овен Днес ще бъдете в центъра на вниманието, но нека това не ви притеснява. Ползите ще са повече отколкото неудобствата, които ще ви с...

Скорпион

Този петък ще имате възможността да се извисите духовно и творчески. Дори да имате други задачи, непременно намерете време да се докоснете до изкуството, което най-много ви допада.

Стрелец

Този петък емоционалните изблици може сериозно да ви навредят и да нанесат удар на репутацията ви. Не правете тази услуга на враговете си. Една усмивка или две може да направят чудеса.

Козирог

Дневен хороскоп за 27 юли

Овен Тази сряда не си позволявайте да нарушавате правилата особено, ако сте дали обещание, че ще ги спазвате. Бъдете стриктни дори и з...

Денят не е подходящ за това да се впускане в предизвикателства, още по-малко да оставяте питомното, за да гоните дивото. Канализирайте желанията си чрез изкуство. Решителните действия са ви противопоказни днес.

Водолей

Топлото време и слънцето все повече ви отдалечават от сериозните неща и работата. Не се противете на желанията си и по-скоро организирайте почивката си. Имате нужда от повече свобода.

Риби

Този петък е много важно да имате повече кураж и да не подавате на страховете си. Гледайте смело напред и не се срамувайте от мечтите си. Много скоро ще имате повод да се гордеете със себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com