Дневен хороскоп за 4 януари

12169
Дневен хороскоп за 4 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят е благоприятен за довършването на стари планове. Имате шанса да успеете да свършите работа, колкото за два дни, но само при положение, че не се разсейвате със странични дейности.

Телец

Денят е добър да преразгледате диетата си. Имате нужда от разтоварване след празниците, както повечето хора. Все пак не лишавайте организма си от нищо, което е важно за него.

Близнаци

Денят ще ви поднесе прекалено много тишина. Това е, защото останалите не могат да влязат толкова бързо във форма. Ще ви се наложи да поемете лидерската роля.

Рак

Тази сряда се огледайте добре около себе си. Напоследък пренебрегвате важен човек, който е направил много за вас. Обърнете му необходимото внимание и не правете толкова голяма пауза в общуването ви.

Лъв

Тази сряда на преден план трябва да поставите здравето си, каквито и важни задачи да имате. Отлагането на някои срещи може би ще е знак, че сега не им е времето. Не съжалявайте за пропуснатото.

Дева

Денят ще ви даде важна информация, която ще ви помогне да разрешите служебен въпрос, с който мнозина преди вас не са успели да се справят. Това няма да остане незабелязано от началниците ви.

Везни

Днес не бъдете прекалено претенциозни към останалите, особено към половинката ви. Вечерта ще се нуждаете от приятелски съвет, но думите ви от сутринта може да поставят стена между вас.

Скорпион

Седмичен хороскоп за 2-8 януари

Овен През тази седмица ще трябва да се спуснете в реалния свят. Ако се забравите идеята за скорошните празници ще разберете дори, че п...

Днес не си поставяйте прекалено големи цели. Действайте едно по едно и към края на деня сами ще се изненадате колко много сте постигнали. Вечерта половинката ви ще ви изненада с приятна новина.

Стрелец

Денят може да ви покаже колко много означавате за някого. Това ще е добре за самочувствието ви, но ще изисква и действия, които да съответстват на неговата представа. Ако искате да я поддържате.

Козирог

Денят ще ви запознае с нова сфера на дейност. Отървете се от предразсъдъците, ако искате да опознаете нещата добре. Наученото със сигурност ще ви е от полза в бъдеще.

Годишен хороскоп за 2017 г. - Водолей

Годината започва успешно за представителите на знака Водолей. Това е изцяло ваша заслуга. Положили сте немалко усилия за всички благини...

Водолей

Сега не е време за търсене на сметка дори от най-близките ви хора. Уважавайте личното пространство и не забравяйте, че всеки има право да действа, както реши, че е най-добре за него.

Риби

Денят ще ви запознае с нещо ново. Не се втурвайте през глава, но и не демонстрирайте неприязън. Обуздайте любопитството си с умерени въпроси, но без да преминавате границите.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com