Дневен любовен хороскоп за 11 ЮНИ

10785
Дневен любовен хороскоп за 11 ЮНИ
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Зодия Овен днес няма да се чувства особено комфортно в любовта. Много е вероятно да възникнат семейни спорове и това да влоши отношенията им с половинката. Не е изключено представителите на зодията да почувстват влечение към нов човек на този ден.

Телец

Телците ще се чувстват спокойни в любовта в петък. Те ще бъдат настроени на романтична вълна и ще имат желание да изненадат своята половинка. Не е изключено да решат да похарчат не малко пари за романтично пътешествие.

Близнаци

Близнаците ще се чувстват лишени от любов в петък. Не е изключено причината за това да са самите те. Възможно е да не се чувстват щастливи с половинката си и много скоро да предпочетат да сложат край на връзката си.

Рак

Раците ще имат спокоен ден и ще се чувстват отлично в компанията на своите половинки. Не е изключено да решат да преминат към следваща стъпка във връзката си. В петък е много вероятно да срещнат човек, който да ги накара да гледат на любовта по различен начин.

Лъв

Лъвовете ще се чувстват самотни в петък. Ще имат нужда от повече романтика и изненади, но за съжаление с половинките им не вибрират на една честота. Много е вероятно именно това да се превърне в предпоставка за раздяла.

Дева

Девите ще бъдат заобиколени от хора, които обичат. Това единствено ще им носи радост и ще ги кара да се чувстват пълноценни. Не е желателно в края на работната седмица да прекарват времето си сред непознати. Най-добре да изберат компанията на любимия човек.

Везни

Везните ще имат интересен ден. През първата половина е много вероятно да разберат, че ще стават родители. Не е изключено през втората половина на деня да получат предложение за брак. Очакват ги много емоции и то все положителни.

7 причини да обичаме Козирога

Скорпион

КЪСМЕТЧЕ за 12 юни според зодията

Овен Любов и романтика ви очакват днес. Телец Прекрасна изненада ще направи деня ви перфектен. Близнаци Бъдете смели и приемете пр...

Скорпионите ще се чувстват обичани и ценени в петък. Те няма да чувстват заплаха в любовта. Отдавна са успели да изгладят различията и вече нищо не ги тревожи. Звездите са им подготвили много емоции и вълнения.

Стрелец

Стрелците ще изпитват силна ревност в петък. Не е гаранция, че предпоставка за това ще има. Много вероятно е всичко да е в тяхната глава. Звездите ги съветват да не бъдат дребнави, а вместо това да се опитат да проведат сериозен разговор с половините си.

Козирог

За предпочитане е представителите на зодията да бъдат сдържани на този ден и да не навлизат в излишни спорове с половинките си. Не е желателно да обвиняват човека отсреща за своите постъпки. Възможно е днес да флиртуват на работното си място.

Зодиите, които водят най-интересните разговори

Някои хора наистина не обичат да говорят. Предпочитат да са тихи и да наблюдават хората около себе си. Те са страхотни слушатели, тъй к...

Зодиите, които винаги се влюбват в грешния човек

Водолей

Водолеите ще се чувстват раздразнени в любовта в петък. Не е изключено това да се дължи на нежеланието им да разговарят с половинките си. Необвързаните представители на зодията ще срещнат голямата си любов.

Риби

Рибите ще се чувстват спокойни и щастливи в петък. В любовта всичко ще се нарежда по план. С половинките си ще вибрират на една честота и ще се забавляват както никога до сега. Очакват ги вълнуващи моменти в петък!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com