Дневен любовен хороскоп за днес, 08 ФЕВРУАРИ

10046
Дневен любовен хороскоп за днес, 08 ФЕВРУАРИ
Снимка: iStock

Овен

Точно когато си мислите, че всичко във връзката ви е както трябва, звездите ще ви изненадат. В действителност това може да е като събуждане за вас, като осъзнаване, че любовта не е даденост.

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 07-11 ФЕВРУАРИ

Телец

Неспокойни и някак нетърпеливи ще бъдат родените под знака на зодия Телец и особено тези, които имат сериозна връзка. Възможно е да възникне ситуация, която да породи напрежение помежду ви. 

Близнаци

Обвързаните представители на зодията може да стигнат до сериозни разногласия с половинката си. За щастие, проблемите между вас бързо ще се решат.

Рак

Тази седмица много внимавайте какво казвате на любимия човек и с какъв тон. Думите ви могат да наранят сериозно другия. Ако възникне ситуация на напрежение, по-добре премислете.

Лъв

Той или тя може да ви разочарова сериозно по въпрос свързан с финанси. Друга възможност е, че може да се почувствате недооценени, защото давате много във връзката си, но не получавате достатъчно.

Дева

Разногласия ще настъпят и за някои от вас. Вместо да се нападате с обиди с половинката, най-добре решете заедно проблемите.

Везни

Въпреки, че Венера е във вашия знак и ви помага, вашият партньор може да има други планове свързани с любовта. Предстоят ви дни на вълнение.

Скорпион

Кои са най-емоционалните зодии

За всички почитатели на астрологията сме подготвили списък с най-чувствителните знаци на зодиака, които според звездите са много емоцио...

Някои от вас ще осъзнаят, че имат нужда от нова любов с някой нов човек, който се е появил на хоризонта. Ако е така, бъдете искрени.

Стрелец

Гореща любовна седмица очаква Стрелците, която може да излезе и извън контрол и това може да доведе до обрат във взаимоотношенията с партньора. Дали това е предизвикателство, само вие ще решите.

Козирог

Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, някой от семейството може да започне да се бърка в личния ви живот. Това може да дестабилизира романтиката - не го допускайте!

Представителите на тази зодия cа родени да бъдат богати

Въпреки че нито един зодиакален знак няма монопол върху парите, някои пари може да имат много по-голям шанс да правят пари от други. Не...

Водолей

Колкото и близки приятели да имате в обкръжението си, най-добре не споделяйте подробности от интимния си живот. В противен случай ще се разочаровате. 

Най-мързеливите 4 зодии

Риби

Избягвайте важните разговори с половинката. Той или тя може да започне да рови в миналото. Помислете добре дали половинката ви е тази, която може да ви направи истински щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...