Дневен любовен хороскоп за днес, 08 НОЕМВРИ

5298
Дневен любовен хороскоп за днес, 08 НОЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Стремите се към щастие и хармония в любовта. Но все още не сте изяснили за себе си кой път искате да поемете, за да стигнете до всичко това. За щастие, планетите над вас в понеделник, ще ви помогнат да направите прецизна преценка. 

Телец

Сега е времето да говорите за вашите нужди, независимо дали са физически и материални. Не премълчавайте желанията си. Той или тя ще проявят разбиране към вас и ще ви окажат своята подкрепа.

Ето ги - НАЙ-невнимателните зодии

Близнаци

Ако напоследък сте имали проблеми в социалния живот, това ще се промени. Планетите са в сектора на вашето приятелство. Това ще ви помогне да промените начина, по който се отнасяте към другите.

Рак

Днес социалният ви живот ще се подобри. Ще получите повече покани за социални събития, което ще ви отвори нови възможности и за повече контакти.

Лъв

Някакво неразбирателство може да се появи между вас и половинката ви. Вероятно имате нова страст или искате да разширите хоризонтите на връзката ви, а той или тя сякаш няма да отговорят със същото.

Дева

Възможно е да има бариера между вас и половинката по отношение на интимността и това ще попречи да се наслаждавате на сексуалните удоволствия. Всичко е свързано с емоционална уязвимост и доверие.

Везни

Обвързаните представители на зодията напоследък полагат доста усилия, за да подобрят връзката си. Планетите ще ви помогнат да изчистите недоразуменията и да започнете всичко отначало.

Скорпион

Най-добрият чай според зодиакалния ти знак

Съмняваме се, че сте знаели кой е най-подходящият чай за вас според зодиакалния знак. Открийте зодията си и тичайте към магазина, за да...

Ще осъзнаете, че тази промяна се отразява положително и на сексуалните взаимоотношения. Ще се вълнувате повече от нуждите си, ще бъдете по-ангажирани в интимните моменти. Много от вас ще вземат важни решения свързани с финанси и други въпроси.

Стрелец

Време е за разчистване на недоразуменията, както и на всичко останало, което не ви удовлетворява в любовния живот. Ще имате възможност да забележите колко далеч сте стигнали в тази посока. 

Козирог

Необвързаните представители на зодията ги очакват интересни перспективи за запознанства. Периодът е подходящ за първа среща, затова не пропускайте тази възможност.

Ако сте сред тези 5 зодии, със сигурност ненавиждате промените

Промените в живота не са по вкуса на всички. Създавайки около себе си определени условия и обкръжение, ние свикваме с тях и вече не иск...

Това са 6-те зодии с ОГРОМНИ сърца

Водолей

Обвързаните Водолеи ще могат много по-лесно да комуникират с половинката си. Ако скоро сте започнали нова връзка, може да решите да представите новата си любов пред семейството. 

Риби

Днес ще имате възможност да преосмислите връзката ви, това, което не ви харесва. След това ви очаква промяна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 3 на реките извиращи от Рила

Защо са изчезнали динозаврите от нашата планета?

Кои породи кучета се определят като най-агресивните?

Кой е основният алкохол в коктейла Май Тай?

Как да познаем фалшивото сребро, когато го видим?

Кои признаци издават фалшивия алкохол спрямо истинския?

5 забрани, които спазват дълголетниците

Как се пише: узаконяване или озаконяване?

Как да се уморявате по-малко: 5 храни за повече енергия

Защо не трябва да пиете вода преди лягане?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com