Дневен любовен хороскоп, за днес - 1 февруари

5423
Дневен любовен хороскоп, за днес - 1 февруари
Снимка: iStock/Guliver

„То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче може.”

Ерих Мария Ремарк, „Трима другари“

Разберете какви предизвикателства и изкушения са ви приготвили звездите. Научете за въпросите, които сърцето ще си задава.

Зодия Овен

Твърде вероятно е да изпитате жажда за нови приключения и еротични забавления. Днес бихте могли да спечелите сърцето на бъдещата си половинка. Някои от представителите на зодия Овен предпочитат да водят таен любовен живот.

Зодия Телец

Днес най-вероятно ще получите просветление от звездите и ще решите любовен казус веднъж завинаги. В никакъв случай не се препоръчва да обсъждате въпросите за любовта на чаша вино. Бъдете трезви, защото стара любов може да ви връхлети.

Зодия Близнаци

Тези, които са обвързани, твърде вероятно да получат изненада от половинките си. Останалите е добре да насочат енергията си към нова връзка. Периодът е благоприятен за такъв вид промени.

Зодия Рак

Днес се опитайте да проявите мъдрост, що се касае за любовта. Раците са свикнали или да обичат пламенно, или да се разделят трагично. Сега е моментът да балансирате нещата, лавирайки между семейство, любов и работа.

Зодия Лъв

Не правете грешката да имате каквито й да е било очаквания, тъй като това води до разочарование. Звездите съветват жените Лъвове да се впуснат в нови любовни приключения, но да са подготвени, че това може и да не трае дълго.

ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 1-5 февруари

Зодия Дева

По-голямата част от представителите на тази зодия са свикнали да се разпокъсват между работа и семейство. Възможно е да се появят скандали, неразбория и объркване в любовен аспект. Не бъдете чак толкова взискателни и се научете да правите компромиси, ако искате да сте обичани и обичащи.

Зодия Везни

Ако сега сключвате брак, със сигурност сте на прав път. Любов и дружба ще ви свързват помежду ви. Онези, които се чудят дали да се впуснат в любовна авантюра, най-добре да почакат, докато мислите им не се подредят в главите.

Зодия Скорпион

Звездите съветват днес да бъдете търпеливи. Възможно е в любовен план нещата да не са такива, каквито искате. Отдайте се на фантазиите си и експериментирайте на воля. Изненадайте своята половинка. Необвързаните могат да променят живота си по време на пътуване.

Зодиите, под които се раждат най-големите лидери

Зодия Стрелец

Заради променливото си настроение е много вероятно да нараните близки хора. Това се отнася за Скорпионите, родени през втората декада на месеца. Възможно е да се влюбите от пръв поглед.

Зодия Козирог

Любовен хороскоп за СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Овен Има вероятност през уикенда да ви натежат негативните емоции, особено ако нещата не се получават така, както сте си ги представял...

Днес погледите на срещуположния пол ще са вперени във вас. Пригответе се за ревностни сцени, от страна на половинките. Не се опитвайте да разрешавате споровете в любовта с няколко изречения, защото няма да успеете.

Зодия Водолей

Точно днес ви предстои да сбъднете едно от най-съкровените си еротични желания. Романтиката ще бъде неотлъчно до вас и ще напомня колко важна е любовта.

Зодия Риби

Периодът е благоприятен да стартирате нова връзка. Много вероятно е любовта да се превърне в смисъл на живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са напитките, които бавно убиват тялото ни

За какво да използваме мокрите кърпички в ежедневието?

Как се пише: обръщение или обращение?

Една лъжица зехтин дневно намалява риска от деменция

Кафеавтоматът – специалистът в приготвянето на неустоимо кафе

7 знака, че тя е влюбена в теб

Какво поведение веднага издава ревнивия мъж?

Сиренето в големи количества е вредно за панкреаса

Най-мъдрата японска притча за спомените

Най-силното стихотворение посветено на синовете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com