Дневен любовен хороскоп за днес, 10 ДЕКЕМВРИ

4915
Дневен любовен хороскоп за днес, 10 ДЕКЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Ще можете да взимате по-лесно решения по отношение на романтичните въпроси. Дори планетите над вас ще се свържат по невероятен начин, затова се отдайте на повече романтика.

Телец

Добре е с любимия човек да обмислите в детайли идеите си относно взимането или инвестирането на някакви средства. Половинката ви ще ви помогне да бъдете по-уверени.

Мъжете от тези зодии често стават токсични и изпитват нужда да контролират всичко

Близнаци

Щ се чувствате и ще изглеждате по-красиви, което ще ви помогне да привлечете нови обожатели, особено ако сте необвързани. Може дори да се окаже, че има повече от един кандидати за вашето сърце. 

Рак

Желанието за уединение и прекарване на повече време на специално място с любимия човек, ще бъде повече от необходимост за вас. Ако все още не сте планирали вашата почивка – направете го. Нуждаете се от повече романтика.

Лъв

Ще има много моменти, в които ще привличате вниманието на околните, но това, което търсите е красота и ум в едно. Дали ще откриете зависи от вас.

Дева

Любовният ви живот се развива в положителна посока или поне за повечето Деви. Пълнолунието ще попадне във вашия сектор на романтиката и това може да доведе до един вид борба за власт.

Везни

Някои от представителите на зодия Везни може да се окажат привлечени от интересна личност, дори от такава от друга националност. Ако сте обвързани, вие и вашият партньор ще искате да разширите хоризонтите си.

Скорпион

Как изглежда вашият мъж мечта според ЗОДИЯТА ви?

ОВЕН Вашият мъж мечта обича докрай и безрезервно, също като вас. Търсите човек, който да е готов да ви изслушва. Трябва да ви разбира ...

Някакви положителни новини ще зарадват вас и любимия човек. Периодът е подходящ за инвестиции. Също така ще усетите, че интимната ви връзка се е подобрила значително. 

Стрелец

И двамата ще се стремите към постигането на хармония и удовлетворение. Необвързаните представители на зодията може да се запознаят с някой специален.

Козирог

Дори да се опитате да контролирате всяка ситуация или половинката си, всичко сякаш ще се изплъзва от ръцете ви. Страхът, който изпитвате за вашата връзка ви кара да се държите манипулативно, а това само пречи.

Защо лъвът е най-добрият приятел от зодиака

1. Лъвът винаги стои зад вас Ако имате приятел Лъв, то трябва да сте сигурни, че те ще ви пазят гърба, независимо какво се случва. Те ...

Водолей

Връзката помежду ви ще започне на интелектуално, приятелско ниво. Обвързаните Водолеи отново ще усетят пеперуди в стомаха. Насладете се на романтиката.

Златна 2022 година очаква ТЕЗИ 5 зодии

Риби

Вашият социален живот може да бъде доста объркан и това да се отрази и на любовта. Може да се почувствате така, сякаш вашият приятел се опитва да се намесва твърде много в любовната ви връзка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com