Дневен любовен хороскоп за днес, 11 ОКТОМВРИ

8037
Дневен любовен хороскоп за днес, 11 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Настроението ви ще бъде перфектно. Днес задачата ви е да се фокусирате преди всичко върху себе си, но това няма да е за сметка на любовта, по-скоро ще ги комбинирате успешно.

Новолунието на 6 октомври ще донесе баланс за тези 4 зодии

Телец

Спокойствието във връзката е застрашено, но би могло бързо да се възвърне, ако оставите злопаметността си да излезе в „отпуска“. Правилата, които се опитвате да наложите във връзката, ще ви изгираят лоша шега.

Близнаци

В любовен план днешния ден обещава да ви припомни емоциите от началото на връзката.Опитайте се да потърсите някое тихо и спокойно местенце за кратко бягство от реалността.

Рак

Връзката ви се струва различна от всичко, което сте преживявали до този момент с бивши партньори. Това може би дори малко ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.

Лъв

Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на връзката ви, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна от ваша страна.

Дева

Днешният ден ви предлага възможност да комбинирате страст, романтика и приятелство – трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта.

Везни

Възможно е да възникнат неразбирателства. По-добре избягвайте задълбочените разговори, защото колкото и да се опитвате да спазвате добрия тон, ще кажете неща, които не мислите.

Скорпион

Кои са вашите най-добри приятели според зодията ви?

Овен Овенът се разбира добре с другите огнени знаци. Въздушните разпалват огъня в него и често, ако са от противоположния пол, не оста...

Денят е подходящ за обсъждане на важни житейски въпроси като брак, деца или жилище. Дори и най-неприятната тема на разговор ще бъде гладко и спокойно коментирана.

Стрелец

Ако в любовния ви живот съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите или просто да поискате прошка.

Козирог

Климатът в любовния ви живот отива по-скоро към зима. Най-добре се опитайте да се изолирате емоционално от партньора, за да не кажете неща, които не мислите.

Кои са ЗОДИИТЕ, които могат да виждат в бъдещето?

Има някои хора, чиято интуиция просто е по-силна от тази на другите около тях и те усещат и дори виждат предстоящите събития с много на...

Водолей

Ако има наболели проблеми във връзката, не се опитвайте да ги „заметете под чергата“. Връзката ви има реален шанс да стане по-устойчива и хармонична, ако посмеете да комуникирате с партньора си.

Кои зодии не могат да бъдат сами?

Риби

Опитайте се поне за момент да „влезете в обувките“ на половинката. На обвързаните това ще помогне да намерят път към примирие и постигане на близост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com