Новолунието на 6 октомври ще донесе баланс за тези 4 зодии

16349
Новолунието на 6 октомври ще донесе баланс за тези 4 зодии
Снимка: iStock/Guliver

Новолунието освежава лунния цикъл и заедно с това ни дава емоционално и физическо нулиране. Тъй като това новолуние влива в хармонични Везни, може да имаме големи надежди да възстановим равновесието си и да продължим напред с чувство на мир. Когато енергията на Везните се влива в Космоса, ще имаме по-голям акцент върху баланса, хармонията и справедливостта. Партньорствата стават особено важни за всички нас и често браковете, съюзите или сътрудничеството се задълбочават през това време. Някои зодии се борят да постигнат баланс между работата, дома и социалния си живот, докато други са измъчвани от космическа драма в отношенията си. Но няколко избрани късметлии ще се чувстват вдъхновени и балансирани да действат.

Близнаци

Пълнолуние в Риби - време за вълшебства

На 21 септември от 2:54 часа настъпва пълнолуние в Риби. Това е най-дълбокият и мистичен знак от Зодиака. Лунен календар за 2021 годин...

Това новолуние е изцяло свързано с удоволствието, Близнаци, и затова обикновено ще ви е лесно. Може да откриете, че привличате чувство на удовлетворение, така че не се страхувайте да се отдадете. Приемете тази енергия на новолуние като причина да изследвате всички видове самоизразяване и интимност.

Везни

Време е да блеснете, Везни. Това новолуние не само ви прекъсва от космическата драма, но вие виждате как вашите желания се осъществяват. Това е най -важното новолуние за цялата година за вас, затова се уверете, че правите големи стъпки, за да създадете живота на мечтите си.

Стрелец

Раздялата с тези 5 зодии е твърде тежка, трудно се примиряват, че някой не ги иска

Разделите, за добро или за зло, никога не са нещо приятно. Те създават периоди, изпълнени с тъга и депресия, но все пак отминават. Има ...

Това новолуние ще отвори път към приятелите ви, Стрелец. Много зодии имат малка драма в приятелството си в момента, но вие имате полярно преживяване. Време е за забавление и приятели, независимо дали това са стари познати или нови. Пригответе се да работите сред тълпите, докато подреждате календара си с възможно най -много събития. Ако използвате силата на това новолуние, ще запълните годината си с по -близки приятели и уникални приключения.

Козирог

Нещата в работата ви се случват по най-добрия начин, Козирог. Тази лунация ще ви се стори доста удобна, тъй като обикновено се чувствате спокойни, когато става въпрос за вашия трудов живот. Успехът, повишенията и възможностите за кариерно израстване са тук. Възможно е обаче да не искате да подписвате нови договори, преди ретроградният Меркурий да приключи на 18 октомври.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com