Дневен любовен хороскоп за днес, 13 ОКТОМВРИ

7573
Дневен любовен хороскоп за днес, 13 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Овните са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Тези зодии са НАЙ-НЕПОСТОЯННИТЕ

Телец

Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в любовта. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

Близнаци

Опитвате се да лавирате между много ангажименти и отговорности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си.

Рак

Отдайте се на занимания или хобита, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила, защото явно изпитвате съмнения, свързани с външния вид. Затова е важно през тези два дни да разгърнете духовното във връзката ви.

Лъв

Опитайте се да се отърсите от негативните емоции, които са се насъбрали през работната седмица. Имате всички предпоставки да изкарате незабравим уикенд с любимия човек, стига да намерите начин да се отпуснете.

Дева

Чувствате се притиснати от обстоятелствата. Може би имате твърде много семейни ангажименти, които ви държат “на нокти” и не можете да сте емоционално отдадени на партньора.

Везни

Семейните проблеми могат да попречат на любовта ви, но това няма да застраши отношенията ви. Ще бъдете заети, затова помолете партньора за съдействие и подкрепа.

Скорпион

Какъв е шефът, с който си имате работа, според неговата зодия?

ОВЕН Не искайте повишение С шеф Овен всеки ден потегляте не за работа, а за война. Хората от тази зодия не стават началници с връзки ...

Напрежение в любовта ще има и за обвързаните Скорпиони, които е добре да внимават с тона и думите към любимия човек. Прекалено много ще анализирате ситуации от близкото минало, което няма да ви донесе нищо добро.

Стрелец

Не се чувствате като пълноценен партньор във връзката, която имате. Това може да се дължи на финансова несигурност или нещо друго, но трябва да намерите общ език и да имате равни права във връзката.

Козирог

Обичате всичко да се случва по вашия начин, но това не винаги е най-доброто решение за една връзка. Постарайте се да уважавате повече любимия човек, зачитайте мнението му и го оставете да блесне в своята светлина.

Кои са най-престъпните ЗОДИИ?

Огнени знаци – Овен, Лъв, Стрелец В тази група Стрелците са най-трудните за улавяне, а Овните са егоистични, тежко въоръжени и ч...

5-те най-нетърпеливи зодии

Водолей

Ако има проблем между вас и половинката, крайно време е да го разрешите. Краят на седмицата ще бъде благоприятен за възстановяване на хармонията помежду ви.

Риби

Имате емоционални “главоблъсканици” и нужда от съвет. Колкото и да ви е трудно, опитайте се да държите настрана приятелите си от любовта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com