Дневен любовен хороскоп за днес, 14 МАЙ

8666
Дневен любовен хороскоп за днес, 14 МАЙ
Снимка: iStock

Овен

Желанието ви да въздействате върху решенията на половинката ще бъде посрещнато с неприязън. Не е изключено да решите, че това е достатъчен повод за да сложите край на връзката си. 

Телец

Някой изненадващо ще ви разкрие чувствата си. Изведнъж ще решите, че имате нужда от повече самостоятелност и ще започнете да отлагате срещите с текущата си половинка. 

Най-ужасните бащи са от тези зодии

Близнаци

Прекалено сте чувствителни и необичайно подозрителни през тази седмица. Всяка дума, която не одобрявате ще ви изглежда като обида. Във ваша полза е да не се срещате с половинката си всеки ден. 

Рак

Много по-реалистични сте от обикновено и, при добро желание от ваша страна, бихте могли да обсъдите с половинката си всички спорни въпроси. Разговорите ще протекат в спокойна обстановка.

Лъв

Някои действия на половинката ще убягнат от вниманието ви. Връзката ви ще навлезе в кризисен етап и трябва да решите как ще се развива по-нататък. Бъдете честни пред себе си.

Дева

Някои действия на половинката ви ще са повод за съмнения и тема за размисъл. Може да ви хрумне, че е настъпил моментът за раздяла. Анализирайте ситуацията още веднъж преди да обърнете гръб. 

Везни

Половинката може твърдо да отклонява поканите ви за среща. Отказът ще се отрази негативно на самочувствието и на настроението ви. Съберете смелост и се опитайте да обсъдите ситуацията.

Скорпион

Най-алчните знаци на зодиака

Овен Овните са добри търговци, които винаги искат максимума, но да платят ако може по-малко. Те обичат подаръците и отстъпките и защо ...

Ще получите новини за някой, с когото сте се разделили преди време. Най-вероятно ще ви хрумне, че трябва да се видите отново. 

Стрелец

Непредвидени случки у дома ще изместят романтиката. Ако искате да неутрализирате всички съмнения от негова/нейна страна, използвайте възможностите на социалните мрежи, за да обясните в каква ситуация се намирате. 

Козирог

Доста нерешителни сте днес и готови да оставите инициативата в ръцете на половинката си. Всъщност, ситуацията е изцяло във ваша полза. 

Кои са най-срамежливите ЗОДИИ

1. Дева Тя е най-срамежливият зодиакален знак и често старателно обмислят всяка своя дума, като са известни с паниката си, щом се сблъ...

3-те зодии, които сменят най-много партньори

Водолей

Опитайте се да овладеете емоциите и да не давате щедри обещания днес. Желанието ви да изпъкнете може да подейства отблъскващо на половинката.

Риби

Може да разберете случайно, че между вас има някаква тайна. За щастие, сега ще сте много по-категорични от обикновено и ще измислите подходящ начин, с който да намерите решение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com