Дневен любовен хороскоп за днес, 21 МАРТ

8017
Дневен любовен хороскоп за днес, 21 МАРТ
Снимка: iStock

Овен

Може да има доста за преглъщане, тъй като ще осъзнаете, че единственият начин да запазите мира във връзката е да премълчите и простите. Ще трябва да се откажете да получите нещо, което наистина сте искали.

През втората половина на март 4 зодии ще са избраниците на късмета

Телец

Взаимността във връзката ви е важна, защото ако един човек постоянно дава повече, а получава по-малко в замяна, това създава разочарование и негодувание. Ако сте самотни, не приемайте предложението на колега да ви срещне с някого. 

Близнаци

Може да се почувствате разочароващо, ако има важно решение в романтичен план, което трябва да бъде взето. Има толкова много причини връзката да е невъзможна, които разумът ви казва, но сърцето ви не ви позволява.

Рак

Ако сте необвързани, ще забележите голяма промяна в романтичните събития до края на седмицата. Ще имате разговори за любовта, които вероятно ще са свързани и със задълбочаване на чувствата, с поставяне на въпроси.

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 21-25 МАРТ

Лъв

Може да се появи преломен момент в любовния ви живот, в който да се налага промяна в нагласата ви за партньора ви. Всичко зависи от решението, което ще вземете.

Дева

Ако излизате с някого или имате връзка, тази седмица може би ще говорите с любимия си открито за това какво очаквате от връзката си. Вашият партньор обаче може и да не е особено радостен.

Везни

Ако сте обвързани, това ще е моментът, в който ще съсредоточите целия си свят около връзката си. Има вероятност да отложите важни събития, за да се посветите на връзката си.

Тези 3 зодии ще намерят голямата ЛЮБОВ много скоро

Скорпион

4 зодии, с които да не спорите

В спорът се ражда истината, но споровете могат да ви донесат главоболия и проблеми, ако решите да ги практикувате с представителите на ...

Ще ви е трудно да продължите да потискате порива му. Нещата няма да останат скрити задълго. Ще забележите, че колкото повече държите устата си затворена, толкова по-разочаровани ставате. 

Стрелец

Допитайте се до верен приятел за съвет. Съветът му може би няма да ви допадне и вероятно ще ви огорчи, но ще знаете, че трябва да преглътнете горчивото.

Козирог

Впускането в работата ще е спасителна сламка за известно време. Ще отвлече вниманието ви, но партньорът ви ще се обърне към вас с новини, които ще ви накарат да осъзнаете, че просто няма как да избягвате трудните ситуации.

Това са зодиите, които по природа мразят всичко и всички

Мизантроп се нарича човек, който мрази и отрича цялото човечеството, неговата култура и природа. Човек, презиращ дълбоко социалния стро...

5-те зодии, които не обичат да изслушват хората докрай 

Водолей

Вероятно ще осъзнаете, че въпреки че обичате някого много силно, вие двамата просто не сте съвместими заедно. Ако сте необвързани ще осъзнаете, че нагласата ви за любовта трябва да се промени.

Риби

Възможно е някой, с когото се срещате или имате връзка да има много различни нагласи към парите от вашите. Това е важна съвместимост от гледна точка на съвместния живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога разликата в годините във връзката започва много да тежи?

Може ли да имаме успешна връзка с нарцисист?

8 тайни правила за щастлив брак

20 фрази на партньора ви, който подсказват липса на любов

5 нагласи от детството, които пречат на една жена да изгради здрава връзка в настоящето

Почистване на тоалетната с кафе - ето как се прави

Как добрата визия ви помага да постигнете успех в живота?

5 важни стъпки за излизане от токсична връзка без разбита психика

Половин чаша от това и подът ще остане чист 1 седмица

Лош дъх - как да го предотвратите и да се отървете от него

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com