5-те зодии, които не обичат да изслушват хората докрай 

11178
5-те зодии, които не обичат да изслушват хората докрай 
Снимка: https://unsplash.com

Със сигурност сте попадали в ситуации, когато това което говорите на някого, не достига до съзнанието му, въпреки очевидната значимост на обсъждания проблем. Сигнал за такова неуважително поведение е „празния поглед“ или/и „бягащите очи“. Такова разочароващо, дразнещо и дори обидно поведение се оказва присъщо на представителите на определени зодиакални знаци в зависимост от това, на кой ден са били родени и дали тогава планетите са преминавали в ретроградно състояние. За съжаление, липсата на нормална комуникация има не само негативен ефект в чисто емоционален план, но може да доведе до неприятни недоразумения при важни бизнес разговори. За бъдат взети предвид тези обстоятелства, добре е да сте наясно за кои зодии е характерно да бъдат разсеяни слушатели.

Да започнем с Близнаците, които са едни от най-разсеяните слушатели, дори, когато се обсъждат пряко засягащи ги проблеми. Причината е в бързо възникващата у тях отегченост, което се оказва сериозна пречка да възприемат и осмислят важните детайли от дадения разговор. Затова, ако се опитвате да комуникирате вербално с Близнак, то следете внимателно погледа му и ако той не е насочен към вас, то не си губете напразно времето да се впускате в разностранни обяснения по темата.

3-те зодии, които се плашат от любовта

Много се е разсъждавало и се разсъждава какво е любов, витае ли тя във въздуха и до къде се простира нейната сила. Тук ще се спрем на р...

Да преминем към Водолеите, които са също от категорията на бързо губещите интерес слушатели. При тях, причината да са разсеяни се корени във вроденото усещане, че всичко знаят и събеседникът им няма какво ново и интересно да им каже; в компютърно устроения им ум бързо се оформя логичен завършек на онова, което им говорите и това насочва мислите им в друга посока. Такова неглижиращо значимостта на разговора поведение е подвеждащо, тъй като становището на Водолеите по дадения въпрос, може да бъде подвеждащо.

На трето място поставяме Овните, за които дългите разговори са загуба на личното време и те нетърпеливо се стремят да ги прекратяват дори с цената да изглеждат най-меко казано – нетактични… За това допринася и тяхната вродена импулсивност, провокираща ги да прекъсват събеседника си, намирайки се под властта на собствените си мисли по въпроса.

Следват Стрелците, характеризиращи се с неутолимото си желание да говорят по интригуващи ги теми или/и събития, при което, често пъти, прекъсват събеседника си, преди да се е доизказал. Те ентусиазирано насочват започнатия разговор встрани от първоначалната тематика, дори и да усещат, че тя е значима и за тях самите.

Да завършим с мечтателните Риби, които, по време на разговора, дори да е интересен за тях, нерядко попадат в плен на съвсем отвлечени от темата мисли. Така, фантазирайки си други възможности, те изпускат нишката на разговора и поставят събеседника си в положението да се доизяснява…

Това са 5-те зодиите, които се колебаят твърде дълго

Някои хора действат не само рисковано, но дори безразсъдно при много ситуации, а това може да повлияе съществено на житейската им съдба...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com