Дневен любовен хороскоп за днес, 21 СЕПТЕМВРИ

10386
Дневен любовен хороскоп за днес, 21 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Обвързаните представители на зодията може да се почувстват така, сякаш половинката не ги подкрепя. Единственият начин да изясните това е като бъдете честни и споделяте емоциите си. Всичко това ще ви напомни за какво точно цените половинката си.

4-те зодии, които не им върви в любовта

Телец

Запитайте се какво ви задържа в интимността, защото сега е моментът да се наслаждавате на пълноценната връзка с половинката. Ако има нещо в миналото, което ви пречи – премахнете го. Помнете, че само вие си поставяте ограниченията, които ви пречат да бъдете щастливи.

Близнаци

Твърде многото отговорности могат да намалят романтиката във връзката през тази седмица. Ситуациите през тази седмица ще ви напомнят какво е необходимо за едно зряло и устойчиво партньорство в любовта.

Рак

Обърнете внимание на събитията, тъй като предстои новолунието да попадне във вашия сектор на споделените ресурси. Именно тогава може да решите да инвестирате. Не забравяйте да отделите и повече време за романтика.

Лъв

Планетите така са подредени, че това ще е изключителен потенциал за вас и вашата половинка по отношения на любовта и е възможно да не отворите сърцето си достатъчно за любовта. Преодолейте страховете си и се отдайте на приятни емоции.

Дева

През тази седмица ще ви бъде по-трудно в любовта и с отношенията с половинката. Някакъв стар проблем може да се окаже източник на напрежение. Само със съвместни усилия може да разрешите проблемите. 

Везни

Тези от вас, които са необвързани, през тази седмица могат да отбележат повратна точка по отношение на любовта. В резултат имате големи шансове за нови познанства, но усилията макар и минимални от ваша страна, също са важни. 

Скорпион

Това са трите зодии, които са най-добри в целувките!

Както всичко в зодиака, той явно се оказва определящ и за това колко страстно и старателно човекът под даден знак използва устните си, ...

Възможно е поради някаква причина сърцето ви да се затвори. Ако връзката ви не върви както трябва, бъдете честни с партньора. В любовта човек не бива да се чувства зле.

Стрелец

През този период очаквайте подобряване на сексуалния ви живот. Тези от вас, които са се уморили да чакат някого, нека направят първата стъпка. Така ще разберат дали има смисъл да продължават да влагат емоции.

Козирог

Някои от вас ще имат известни трудности при изразяването на чувствата си. Няма да ви е лесно да чуете или кажете това, което мислите, но ще трябва. Запазете добрия тон с любимия човек и разговаряйте.

Това са зодиите, които винаги се привличат!

Никой не е изненадан, че според астролозите някои зодии просто си подхождат с други повече и са перфектните двойки.  Вижте дали в...

Запознайте се с най-безсърдечните зодии!

Водолей

Ако искате да направите някакви промени във връзката си, то трябва да започнете още сега с тези стъпки. От вас зависи дали резултатът ще ви удовлетвори. От вас зависи какво искате да ви се случи.

Риби

Рибите ще усещат силни любовни емоции. Това ще е благодарение на Венера, която все още се движи през вашия знак и ви помага да бъдете по-привлекателни. Използвайте възможността да определите това, което искате по отношение на любовта.

Овен
Обвързаните представители на зодията може да се почувстват така, сякаш половинката не ги подкрепя, или да усетят някакви различия помежду си. Единственият начин да изясните това е като бъдете честни и споделяте емоциите си.
Всичко това ще ви напомни за какво точно цените половинката си. За щастие до края на седмицата ще се чувствате по-уверени в любовта и ще можете да постигнете това, което искате.

Телец
Възможно е интимността да търпи известни ограничения и те да се дължат на страх, който изпитвате. Може би страх от сериозно обвързване, от това да не бъдете наранени. Запитайте се какво ви задържа в интимността, защото сега е моментът да се наслаждавате на пълноценната връзка с половинката.
Ако има нещо в миналото, което ви пречи – премахнете го. Помнете, че само вие си поставяте ограниченията, които ви пречат да бъдете щастливи.

Близнаци
Твърде многото отговорности могат да намалят романтиката във връзката през тази седмица. Възможно е вашите амбиции да са виновни за това ограничаване. Възможно е да получите подкрепа от любимия човек. Ситуациите през тази седмица ще ви напомнят какво е необходимо за едно зряло и устойчиво партньорство в любовта.

Рак
Нова финансова възможност може да се отвори за вас и партньора ви тази седмица. Обърнете внимание на събитията, тъй като предстои новолунието да попадне във вашия сектор на споделените ресурси. Именно тогава може да решите да инвестирате. Не забравяйте да отделите и повече време за романтика, която в последните дни сякаш липсваше.

Лъв
Новолунието ще навлезе във вашия сектор на партньорствата и това ще е изключителен потенциал за вас и вашата половинка по отношения на любовта. В същото време Венера ще бъде в такава позиция към Сатурн, че е възможно да не отворите сърцето си достатъчно за любовта. Преодолейте страховете си и се отдайте на приятни емоции.

Дева
През тази седмица ще ви бъде по-трудно в любовта и с отношенията с половинката. Някакъв стар проблем може да се окаже източник на напрежение. Друга вероятност е да почувствате теглото на финансов разход. Само със съвместни усилия може да разрешите проблемите. Не позволявайте на грижите да ви смажат.

Везни
Тези от вас, които са необвързани, през тази седмица могат да отбележат повратна точка по отношение на любовта. Новолунието в петък ще попадне във вашия любовен сектор.
В резултат имате големи шансове за нови познанства, но усилията макар и минимални от ваша страна, също са важни. Ако се намирате във връзка ще искате да въведете някои промени, да имате повече разнообразие с половинката.

Скорпион
Любовният ви живот ще ви накара да се чувствате по-малко доволни. Възможно е половинката ви да не показва нужната подкрепа и признателност към вас. Възможно е поради друга причина сърцето ви да се затвори. Ако връзката ви не върви както трябва, бъдете честни с партньора. В любовта човек не бива да се чувства зле.

Стрелец
Ако сексуалният ви живот напоследък не върви както трябва, то в събота Марс – планетата на издръжливостта, мотивацията и либидото, ще се премести във вашия сектор на романтиката и така ще се задържи чак до 9 март.
През този период очаквайте подобряване на сексуалния ви живот. Тези от вас, които са се уморили да чакат някого, нека направят първата стъпка. Така ще разберат дали има смисъл да продължават да влагат емоции.

Козирог
Комуникацията с половинката и любовта може да не вървят особено гладко през тази седмица. Някои от вас ще имат известни трудности при изразяването на чувствата си. Няма да ви е лесно да чуете или кажете това, което мислите, но ще трябва. Запазете добрия тон с любимия човек и разговаряйте за проблемите.

Водолей
Новолунието във вашия знак в петък ще открие пред вас ново начало за много области в живота ви. Ако искате да направите някакви промени във връзката си, то трябва да започнете още сега с тези стъпки. От вас зависи дали резултатът ще ви удовлетвори. От вас зависи какво искате да ви се случи.

Риби
Рибите ще усещат силни любовни емоции. Това ще е благодарение на Венера, която все още се движи през вашия знак и ви помага да бъдете по-привлекателни. Но в петък Сатурн може да направи споделянето и получаването на любов по-трудно от обикновено.
За щастие неговото противопоставяне ще премине бързо. Използвайте възможността да определите това, което искате по отношение на любовта.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com