4-те зодии, които не им върви в любовта

18666
4-те зодии, които не им върви в любовта
Снимка: iStock

Има хора, които просто не успяват да попаднат на правилния човек в живота си или им отнема доста дълго време на го открият. Разбира се, всеки един човек приема любовта по различни начини. За някои любовта е грижа, за други е външен вид например. Някои залагат на качествата, а други на материята. Тук ще ви представим 4 зодиакални знака от астрологията, които срещат значителни затруднения във връзките си. Вижте кои са те.

Риби – вярно е, че те са изключително влюбчиви, но често се случва така, че да попаднат на неподходящите хора или любовта им да остане несподелена. Това е така, защото Риби изгражда своя собствена представа в главата си за човека отсреща и си вярва, докато в един момент нещата се окажат напълно различни. Това силно ги наранява, защото го приемат като предателство. Лесно се влюбват, но още по – лесно се разочароват и започват да се приемат за жертви.

За какво най-често лъже всяка зодия?

Ето за какво най-често лъжат представителите на различните зодии. Овен Овните почти никога не лъжат, за да навредят на някого, но оби...

Рак – тъй като Рак е доста емоционален зодиакален знак, той често разчита на чувствата си и не толкова на разума и логиката си. Това понякога ги вкарва в токсични връзки, от които не могат да излязат, защото копнеят да имат човек до себе си. Дори да осъзнават, че партньорът им е неподходящ, те му остават лоялни, което може да донесе пагубни последствия. Ако все пак успее да се измъкне от токсичната хватка, Рак ще стане прекалено затворен в себе си, защото ще очаква следващата му връзка да има същите последствия като предишната. Затварянето в себе си е защитният механизъм на зодия Рак.

Дева – веднъж предадена, тази зодия става доста съмнителна по отношения на любовните връзки. Именно това съмнение ги тласка към силна ревност, която често е причината за провала на една връзка. Дори човекът срещу тях да е истински в чувствата си, Дева постоянно ще търси негативите и най – вероятно ще създаде един фалшив сценарий в главата си, който може да е причината за проблем, който на първо време дори не е съществувал.

Козирог – тази зодия е изключително сериозна що се отнася за една връзка. Тя няма да прибързат с избора си, докато не се убеди, че именно това е човекът за нея. Козирог е малко черноглед в представата си за света и обикновено очакванията му във връзка са да бъде предаден. Това го кара да се чувства нещастен по отношение на любовния си живот. Често в главата му се въртят мисли, че ще си остане сам цял живот и се опитва да компенсира с компанията на приятели.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com