Дневен любовен хороскоп за днес, 28 ЯНУАРИ

11146
Дневен любовен хороскоп за днес, 28 ЯНУАРИ
Снимка: iStock

Oвен

Любовните отношения ще са сравнително спокойни, ако приемате събитията по-философски. Ако приятел/ката ви е ядосан/а и повиши тон съвсем не е задължително да отговорите по същия начин. 

Телец

Един от начините да изгоните скуката е да направите някаква промяна, забележима от пръв поглед. Например във външния си вид. Пробвайте нещо ново.

Страстната любов между СКОРПИОН и тези ЗОДИИ

Близнаци

Сигналите на любимия човек днес твърде често ще са неясни. За щастие, вие разполагате със силната си интуиция. Доверете й се. 

Рак

Онова, което най-много ви вреди на моменти е прекалената неувереност и опасения да не изглеждате комично. Позволете на въображението да ви води.

Лъв

Любимият човек може за пореден път да подложи на обсъждане някои спорни въпроси. Реагирайте с типичното си Лъвско великодушие. Предложете му/й да даде решение.

Дева

Не разчитайте на случайността. Независимо дали сте във връзка или не, щастието ви е изцяло във вашите ръце. Покажете с поведението си, че нямате нищо против любимия човек.

Везни

Настроението ви ще е доста нестабилно и ще сте по-раздразнителни от обикновено. Във ваш интерес е да се ориентирате към едно направление днес. 

Скорпион

Жесток удар е нанесла съдбата на тези 4 зодии

Скорпионите са силни и упорити и сякаш могат да направят всичко и да се справят с всякакви трудности. Това обаче не е така. Скорпионит...

За вас е характерно да сте проницателни, но когато сте и прекалено чувствителни, ставате мнителни. Ако поведението на любимия човек предизвика съмнения не бързайте да го/я атакувате.

Стрелец

Както обвързаните, така и търсещите любовта през тази седмица ще попаднат в ситуации, в които се налага да отстояват принципите си. Направете го добронамерено и аргументирано.

Козирог

Обърнете внимание на критичните забележки на любимия човек, дори да са ви неприятни. Помислете до колко са справедливи и защо той/тя ви казва истини, които е почти сигурно, че не искате да чуете. 

Тези ЗОДИИ не си дават почивка след раздяла

Връзките и начинът да ги преживеем са строго индивидуални за всеки, но тези зодии имат склонността да се впускат в нови афери, за да пр...

Водолей

Подредете мислите и чувствата си така, че хем да се забавлявате, хем да се освободите от каквито и да било натрапчиви съмнения. Приемете, че днес сте като огледало, в което любимият човек вижда себе си. 

Какво дразни тези ЗОДИИ в спор

Риби

Каквито и неясноти да е имало между вас и любимия човек, в състояние сте да ги преодолеете. Що се отнася до необвързаните, те със сигурност ще попаднат на желаната находка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Колко време трябва, за да втаса козунака?
Колко време трябва, за да втаса козунака?

Тестото за козунаци обикновено втасва три пъти и се меси дълго, внимателно и съсредоточено. Оставете тестото на топло място за 1,5-2 часа да втасва. Температура...