Добрите и трудните месеци през 2022 за всяка зодия - Част 1

29198
Добрите и трудните месеци през 2022 за всяка зодия - Част 1
Снимка: MiraCosic / Pixabay

2022 чука на вратата ни и както винаги очаквате много изненади през идната година. Ето кои месеци ще са най-щастливите и кои най-лошите според астролозите за всеки знак от зодиака.

ОВЕН
Марс ще има голямо влияние върху Овните във всички сфери на живота. Това влияние ще е най-силно през май. Очаквайте успехи в работата и бизнеса. Отношенията ви с хората също ще бъдат благоприятни. Според астролозите това ще е време, в което ще преминете през “духовно пътуване”. Септември ще бъде белязан с неуспехи. Поради планетарни транзити, през септември нивото ви на стрес ще бъде разклатено, ще изживеете напрежение и конфликти с близките си хора. Астролозите препоръчват да мислите повече, преди да вземете решение този месец.

Какви финансови успехи и спадове ще имат зодиакалните знаци през 2022 г

С настъпването на новата година започва нов цикъл за целия зодиакален кръг. „Правилата на играта“ се променят напълно не са...

ТЕЛЕЦ
Изчакайте до април, който ще е най-успешният ви месец. Изглежда има доста време дотогава, на чакането ще си заслужава. Най-успешен ще е този месец на любовния фронт. Затова пък всичко може да се обърка през юни 2022. Ще търпите напрежение в работата. Внимавайте с решенията, които вземате за личния си живот. Страхът от бъдещето може да ви изиграе лоша шега. Астролозите препоръчват да живеете в настоящето и буквално да избягвате хора, които ви действат зле и ви изпиват енергията.

БЛИЗНАЦИ
Планетата Меркурий ще е вашият закрилник през 2022. Май ще е щастливият ви месец в сферите на финансите и имотните сделки. Ако сте търпеливи и изчакате, през май ще решите дълго отлагани проблеми. Сигурно сте чували, че най-тежките проблеми се решават сутринта, в началото на деня. Същото важи и за годината, поне за вас. Януари ще е най-трудният месец за вас. Транзитът на Меркурий ще има огромно влияние над вас, затова ще имате усещането, че звездите са срещу вас. Астролозите съветват: изчакайте и не вземайте важни решения в този период. 

РАК
Април ще е щастливият месец за необвързаните Раци. Харесвате ли някого? Това е най-подходящият месец да изразите чувствата си. Обвързаните Раци ще се радват на енергията на Венера, която ще укрепи връзката им. Астролозите съветват двойките да пътуват в планината през април, за да създадат още по-трайни взаимоотношения. Внимавайте през май. Според астролозите това ще е най-трудният ви месец. Възможни са недоразумения и неразбиране с партньора ви. Мерете думите си, бъдете предпазливи, но и искрени. Само думи, идващи от сърцето, ще изчистят всички недоразумения.

ЛЪВ
Август ще ви залее с положителна енергия, която ще достигне до всички сфери на живота ви. Ще имате мотивацията и силите да вършите най-тежката работа, което ще доведе до позитивни резултати. С каквото и да се захванете през август, ще се радвате на успехи. Действайте смело! Юли може да ви донесе неприятности, но всичко е във вашите ръце. Бъдете търпеливи. Страстта и припряността ви може да ви разочароват. Опитайте се да бъдете спокойни и разумни. Вслушвайте се в хора, които ви познават добре и ще ви напътстват при нужда.

Тези зодии ги очаква МЕЧТАНАТА 2022 година

Броени дни ни делят от следващата година и е време да направим някои прогнози и да разкрием на кои зодии ще им върви най-много през 202...

ДЕВА
Девите ще получат максимума от всичко, за което мечтаят през март. Звездите ще ви помогнат да се радвате на мечтите си. Искате да пътувате до Малдивите? Харесвате някого? Чудите се дали да направите голяма покупка? Сега е моментът да действате. Август ще е най-трудният ви месец. Ще усетите негативите от всички задачи, които дълго време отлагате. Ще се чувствате несигурни на работното място и ще започнете да мислите за промяна на професионалния фронт. Астролозите съветват да не бързате, а внимателно да претеглите решенията си.

Източник: астролог Гушагра Гупта
публикувано в AstroTalk/Online Astrology на 23 ноември 2021

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com