Единственият знак, който показва, че мъжът иска да бъде с вас

38762
Единственият знак, който показва, че мъжът иска да бъде с вас
Снимка: iStock/Guliver

Много е трудно напоследък човек да намери сродната си душа. Хората стават все по-затворени и претенциозни, а това може да бъде сериозна пречка в любовта. Работата става все по-напрегната, а времето за любов и забавления намалява значително. Доста хора прибягват до Интернет запознанствата, с надежда по-бързо да открият човека, с когото да остареят заедно. Само че често пъти всичко завършва много по-бързо от очакваното.

Мимолетните връзки са често явление, защото двамата партньори не си подхождат в реалността, въпреки, че до вчера са си писали хубави неща по чатовете и  чрез съобщения.

Какво може да разберете за един мъж само по ръцете му?

Казват, че ръцете издават много неща за един мъж. Нека видим какво може да разберем за един мъж само по ръцете му:  1. Ръкостиска...

Когато мъжът изненадва "виртуално" жената, това не означава, че в реалния свят той е такъв. Когато той покаже различното си лице, често пъти жената е разочарована в очакванията и представите си за него. Тя се чувства излъгана и подведена.

За жената има един ясен знак, който й подсказва, че мъжът има по-сериозни намерения към жената. И той е много прост - ако я покани на среща. Няма значение къде и как са се запознали - дали във виртуалното или в реалното пространство. Ако мъжът е сериозен, той ще поиска да я види на живо. Без да се налага да търси оправдания, че е зает или има много работа. Ще спази уговорката и ще дойде точно навреме.

Но ако мъжът предпочита да си комуникира с жената само чрез съобщения или чатове, работата е обречена на провал. Ако жената е прекарала една нощ с него и след нея мъжът предпочита предимно да си пишат, това е сигурен знак, че той не я възприема насериозно. Това е знак, че той няма интерес към нея за по-дълготрайни взаимоотношения.

Ако жената усети, че мъжът непрекъснато отлага, не прави никакви планове за близкото или далечното бъдеще, това означава, че той няма сериозен интерес към нея.

Как да разпознаем жена, останала дълго време без мъж

Самотните жени не са рядкост в днешно време. За съжаление, разводите и разделите се увеличават за сметка на успешните бракове и стабилн...

Ако мъжът се опитва да открадне всяка минута от напрегнатата си работа, жената трябва да е щастлива - него го е грижа за нея и иска нещо повече от мимолетна авантюра. Такъв мъж винаги ще намери начин да види своята любима. Жената трябва да е много щастлива, ако е срещнала мъж с подобно поведение. Това е сигурен знак, че той държи на нея и иска нещо повече от авантюра за една нощ.

Все пак жената не трябва да избързва, преди да е опознала човекът до себе си. Двамата партньори не трябва да крият нищо ако държат един на друг. Защото в последствие може да се появят неудобни истини, които да доведат до раздялата им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 основни грешки при гладене и как да ги избегнем

7 тайни ще ви помогнат да държите наднорменото тегло под контрол

Променя ли се нуждата от сън с напредване на възрастта?

Тези видове брашно са едни от най-здравословните

Има защо тези банани да са най-полезни за здравето

Внимавайте - тези зеленчуци имат много нитрати

Това са напитките, които бавно убиват тялото ни

За какво да използваме мокрите кърпички в ежедневието?

Как се пише: обръщение или обращение?

Една лъжица зехтин дневно намалява риска от деменция

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com