Ето какво да си купите в сезона на разпродажбите

3247
Ето какво да си купите в сезона на разпродажбите
Снимка: ПР

Разпродажбите са системен маркетингов похват в края на сезоните. Намаленията вече стартираха, възползвайте се от тях, за да спестите от бюджета си и да обновите гардероба си и обзаведете дома си. За да не попаднете в капана на разпродажбите обаче, събрахме за вас списък с модни придобивки, които заслужава да си закупите точно сега.

Какво да си купите от разпродажбите в края на лятото?

1.       Топът, за който мечтаете. Лятото все още е тук, може да му се насладите до средата на септември, а след това да бъде удачно и елегантно допълнение към аутфита ви под сакото. Избирайте качествени кройки и материи, „вечни“ модели, естествени цветове, които няма да бъдат демоде само след месец. Дантелата, памукът, плетивата на една кука са мода, която не остарява.

2.       Чифт превъзходни дънки. Може да ги носите както в хладните летни вечери, така и в офиса есента. Дънките са класика, мода, която остава. Изберете модел, който е изчистен, без излишни принтове, кръпки, декорации, за да бъде лесен за съчетаване с чифт елегантни обувки и сако за времето, в което ще сте на работното си място. Тъмният деним е за предпочитане. Дръжте на марката. Не заради марковото етикетче, а заради качеството, което обещава. Цените по време на разпродажбите са достъпни, сега е време да се сдобиете с луксозен чифт.

3.       Качествени спортни обувки. Обикновено цените им са високи, но по време на разпродажбите може да закупите марков чифт на неочаквано ниска цена. Маратонки, кецове, сникърси – ако са с изчистен дизайн, без брокат и камъни, ще им се радвате не само тази есен, но и следващата. Белите кецове властват на модния подиум няколко сезона. Те ще бъдат модерни и през идната година. Ако в гардероба ви липсва чифт от тях,поправете пропуска си по време на разпродажбите.

4.       Парфюм. Любимият ви аромат на достъпна цена – какво по-хубаво от това? Дори шишенцето ви да е пълно, не пропускайте разпродажбите, спестете средства, закупувайки го сега. Не го разпечатвайте и го съхранявайте на тъмно и хладно, докато дойде време да го използвате.

5.       Сако или тренч. Качествените сака, костюми и елегантни връхни дрехи са на висока цена. Класическите кройки и цветове – черен, бял, бежов, сив не излизат от мода и може спокойно да ги закупите по време на намаленията, за да спестите до 70% от цената им.

6.       Техника – нов телефон, лаптоп, нов уред за дома. Качествената техника държи висока цена. Ако стойността ѝ по принцип не е по джоба ви, изчакайте разпродажбите и закупете това, което е нужно за офиса и дома ви.

Какво да не купувате по време на разпродажбите?

  • Дрехи, които са твърде авангардни и ще бъдат модерни само този сезон.
  • Демоде модели, дори да са на смешно ниска цена.
  • Артикули, които не са вашия размер само защото са много намалени.
  • Аксесоари, които са „еднодневки“ и ще бъдат демоде само след месец.
  • Неща, от които не се нуждаете, не са в стила ви и няма да носите или използвате, но закупувате заради примамливата цена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com