Февруари чука на вратата ни – какво ви очаква според зодията ви?

26116
Февруари чука на вратата ни – какво ви очаква според зодията ви?
Снимка: geralt / Pixabay

ОВЕН

Макар че този месец е белязан като месец на милосърдието за вас, важно е да помагате на другите, но да внимавате на когото, как и с колко, тъй като се очертават финансови проблеми. Размерът им и изходът от тях зависят от самите вас и решенията ви. Вслушвайте се в интуицията си, когато трябва да решите, тя е най-верният ви спътник през февруари. Като изключим финансите, месецът ще е добър за вас и изпълнен с приятни емоции – срещи, приятели, нови познанства.

Тези 4 зодии ще се влюбят до полуда още през първата седмица на Февруари

ТЕЛЕЦ

Време е за промяна в статуса ви, ако бракът трайно не върви. Февруари е месецът да поемете по нов път с нов човек, с който да сте щастливи заедно. Не загърбвайте семейството си, ако отношенията са топли, отделете им нужното време и споделете хубави моменти.

 В работата ще имате поводи за безпокойство, спад на задълженията заради намален обем или ако сте собственик на бизнес – трудности и малко клиенти. Не унивайте, нещата скоро ще се подобрят.

БЛИЗНАЦИ

Пред вас е месец на финансите – и ще взимате неочаквано, и ще давате. Намерете баланса и не харчете всичко, което сте получили, ще ви трябва. Прекарвайте време сами със себе си, за да намерите вътрешния си баланс.

Тези зодии ще претърпят раздяла през Февруари

Не бъдете претенциозни към околните, нямате нужда от врагове. Не ги насилвайте да правят неща, които не желаят. Внимавайте и при работа с документи, ако се изисква вашият подпис.

РАК

Очаква ви успешен месец и в личен, и в професионален план. Единственото, за което следва да внимавате, са финансовите въпроси. Пестете пари, не ги харчете безразборно, съвсем скоро ще са ви нужни за сбъдване на дългогодишно желание.

Не започвайте нова работа, нова връзка или ново запознанство – няма да ви донесат нищо добро точно сега.

ЛЪВ

Месецът е добър за работа. В служебните задължения няма да допускате стари грешки отново и ще вървят проектите ви по вода.

Внимавайте как харчите парите си. Не изразходвайте всичко, което печелите. Заделете някои лев.

По отношение на личния живот ви очаква светлина в тунела – има вероятност най-накрая да срещнете своята сродна душа.

ДЕВА

Прощавайте и давайте – подкрепа, разбиране, рамо, на което да поплачат приятелите. Този месец на вас за успокоение и помощ разчитат много хора.

Не стартирайте нова дейност, за да не останете разочаровани. Обмисляйте внимателно действията си по време на работа, за да не допуснете големи грешки.

Намерете време за хората, които обичате и които ви обичат. Ценните мигове, споделени с тях, ще останат завинаги запечатани в паметта ви.

Тези 3 зодии ще се къпят в пари през първата седмица на Февруари

ВЕЗНИ

Везни са галеници на съдбата този месец. За вас февруари е месец на романтиката в абсолютна хармония с предстоящия празник на влюбените. Ще бъдете център на вниманието и това ще ви носи радост и удовлетворение.

На работното място може да отбележите значими успехи, да спечелите нов проект или да докажете, че сте готови за повишение. Помогнете на колега – това ще ви помогне да блеснете и да се издигнете в очите на шефа си.

Женски хороскоп за февруари

Овен Очаква ви спокоен месец, изпълнен с успехи в работен и семеен план. Отваря ви се възможност за непланирано пътуване, което ще ви ...

СКОРПИОН

Състрадателност и чувствителност към чуждата болка ще преследват скорпионите през февруари. Те ще бъдат възнаградени за големите си сърца и ще получат неочаквани подаръци от съдбата.

Ако сте самотни, ще откриете любовта, ако сте обвързани – ще заздравите връзката си. Подаръци, топло отношение и внимание – половинката ще ви засипе с любовта си.

Пазете се от скандали със семейството си по маловажни теми, които обаче ще изострят отношенията.

Здравето е прекрасно като се изключат възможни припламвания на хронични заболявания.


СТРЕЛЕЦ

Древен китайски хороскоп разкрива съдбата на всяка зодия

Според древния китайски хороскоп зодиите не са тези, които са ни известни днес. Ето какво вещае той. Зи ( Раждане ) - родените от 22 д...

Месецът няма да е от най-добрите ви. Възможни са финансови проблеми и проблеми със семейството. Поработете върху себе си, запишете курс или направете равносметка на миналото и начертайте планове за бъдещето.

В сферата на любовта се пазете от любовен триъгълник, а  в тази на финансите, които хич не са розови този месец, не отказвайте нито една възможност за допълнителни доходи.


КОЗИРОГ

Очакват ви промени на любовния фронт и те ще ви донесат щастие. Отдайте се на романтика и време, прекарано с любимите хора. И без това на работното място сте склонни да допускате грешки и да не печелите добре особено ако се заемете с нов проект. Използвайте отпуска и се забавлявайте или се заемете с рутинни задължения,  при които не се очертават проблеми.

По отношение на финансовите въпроси е възможна неочаквана голяма печалба, която да преобърне живота ви.

Здравето и сърцето ви са уязвими, пазете се от стрес и пренатоварване и не изпадайте в паника.

Друидски хороскоп за 2022 година

Друидите, които са живеели на Земята през първото хилядолетие, са имали собствен календар, чрез който са определяли бъдещето.Календарът...


ВОДОЛЕЙ

Последният месец беше труден за вас. Годината също беше такава. Но този е различен. Ще може да се отпуснете и наслаждавате, да черпите от живота с пълни шепи. Всичко ще се развива по план и ще бъдете спокойни и щастливи. Трудностите приключват януари и февруари вече сте галеници на съдбата.

В личен план ще имате много пълноценни мигове с близки, приятели и споделени моменти, изпълнени с щастие.


РИБИ

Време за любов – такъв е февруари за вас. Самотните могат да намерят любовта, а обвързаните да преоткрият романтиката и половинката си, виждайки я в нова светлина.

Внимавайте с финансите, не правете необмислени разходи и спестявайте. Месецът е подходящ за курсове и преквалификации.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои подправки са абсолютно задължителни за агнешкото?

9 трика за обогатяване на най-обикновения интериор

Какво се яде на Гергьовден по стара българска традиция?

77-годишната Шер с откровено признание защо излиза с много по-млади мъже (ВИДЕО)

86-годишен японец се ожени за първата си любов 60 години след раздялата (ВИДЕО)

Гениалността предавали ли се по наследство?

Как се пише: претекст или предтекст?

Изхвърлете това на Велики четвъртък, за да ви върви през цялата година

Направете това на Велики четвъртък за щастие и късмет

Традиция за Великден 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com