Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за ноември 2021

18536
Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за ноември 2021
Снимка: iStock

Овен

Дойде време да разберете какво означава истинска загриженост и искрени чувства. Този път няма да сте наранени или предадени, макар и това да е първото нещо, което ви кара да отстъпите крачка назад. Не бъдете предпазливи, бъдете себе си и отворете сърцето си за нови преживания. Новата тръпка, която ще връхлети в живота ви, ще ви накара да осъзнаете, че любовта идва точно тогава, когато си загубил всякаква надежда, сякаш на пук, за да ти докаже, че съществува. Приятното запознанство ще се случи на събитие, на което сте поканени. Не пропускайте покани.

Телец

Най-накрая усещате, че наближава период от живота ви, в който ще се случат големи промени. Това е абсолютно вярно. В любовно отношение ще се радвате на много положителни промени, малко проблеми и повече хубави емоции. Ще се наложи да се замислите на колко следващи стъпки сте готови и дали не избързвате с някоя от тях. Ако се чувствате спокойни, просто действайте. Не бъдете песимисти, всичко си идва на мястото.

Близнаци

Имате си всичко. Умни, забавни и приятни личности сте. Не се затваряйте в себе си и не си мислете, че причината да сте сами е тази, че нещо ви липсва. Вие сте прекрасни хора и ви е нужно само малко самочувствие, за да потръгнат нещата в личния ви живот. Погрижете се за външния си вид, дори за работното място. Точно там е възможно да опознаете някой, с който досега не сте имали много допирни точки. Ще се изумите колко много общи неща ще откриете един в друг. А тръпката ще се появи още в първия по-дълъг разговор, когато ще усетите колко сте нервни и притеснени от присъствието и погледа на другия.

Рак

В личния живот усещате малък застой и еднообразие, което ви плаши. Но не се страхувайте. Любовта следва своите върхове и спадове, никога не може да е само ентусиазъм и щастие, понякога е просто ежедневие, с което трябва да свикнеш.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...