Големите дупета отново са на мода

74385
Големите дупета отново са на мода

Ако преди година всяка жена се обръщаше към партньора си с въпроса: „Голямо ли изглежда дупето ми в тази рокля” и правилният отговор бе “Съвсем не, скъпа”, то изглежда, че модните тенденции се обръщат и отново на почит са пищните форми.

След като в продължение на години господстваше култът към фигурите тип Пипа Мидълтън, щастието отново се усмихна на Дженифър Лопес (и дупето й, което съвсем скоро ще дойде на родна земя). Да не забравяме, че според слуховете нейното четирибуквие е застраховано за цели 27 милиона долара, предаде БГНЕС. Днес на червения килим вече царуват знаменитости като певицата Риана, реалити звездата Ким Кардашян, актрисите Кристина Хендрикс и Кели Брук.

Джей Ло с концерт в България

Световната суперзвезда Дженифър Лопес, която не престава да печели фенове вече повече от десетилетие, днес потвърди първото си участие ...

Пищните дупета отново са на мода: апетитни и с прасковена форма. Неотдавнашно изследване на учени от Оксфордския университет установи, че натрупването на мазнини в ханша, а не по корема, съдейства за намаляването на холестерола с ниска плътност и повишава нивата на холестерола с висока плътност, който пък бил необходим за обмяната на вещества и усвояването на жизненоважните витамини: А, Е, D.

Специалистите съветват жените, които искат да притежават апетитни форми, да се хранят правилно. Нежният пол трябва да консумира белтъчини при всяко ядене. Богати на тези вещества са рибата, яйцата, ядките и червеното месо, но в умерени количества. Ако все пак не успеете да приведете своите форми в съответствие с модните тенденции, не трябва да се отчайвате. В САЩ се продава специално долно бельо и панталони със силиконови импланти, което се превърна в хит.

Хапвайте смело, дами! Да живеят големите дупета!

Жените правят секс без презерватив средно с 4 мъже

Почти всяка жена прави секс без презерватив средно 11 пъти с четирима различни мъже, показва ново проучване. Една трета от анкетиранит...

Редактор: Десислава Симова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com