Харисън Форд отново ще е Хан Соло

13094
Харисън Форд отново ще е Хан Соло

Неостаряващата холивудска звезда Харисън Форд отново влиза в ролята на Хан Соло - в "Междузвездни войни VII". Проектът е на "Дисни" и за него вече е ангажиран режисьорът Джей Джей Ейбръмс.

"Винаги съм готов съм отново да изиграя Хан Соло. След Индиана Джоунс това е любимата ми роля. Поканят ли ме, не виждам как ще откажа", заяви Форд в интервю още през ноември миналата година. "Фен съм на "Междузвездни войни" не само като актьор, а и в качеството си на зрител. Шоуто трябва да продължи!"

Джордж Лукас обмисля да продаде дела си в Disney

Създателят на "Междузвездни войни" Джордж Лукас се готви да продаде дела си от 2,02 милиарда долара в Walt Disney, показва документ на ...

Джей Джей Ейбръмс обяви, че възнамерява да "възкреси" всички герои от оригиналните ленти, информира bTV. Засега не е ясно кога филмът ще излезе по кината.

Поредното продължение на сагата далеч не е изненадващо, особено предвид факта, че друга култова поредица в лицето на "Умирай трудно" вече изкара пета част. В нея друг незабравим актьор в лицето на Брус Уилис отново наказва "лошите" така, както го направи за пръв път преди над 20 години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com