Искате да сте лидер? Сложете пръстена си на правилния пръст

8063
Искате да сте лидер? Сложете пръстена си на правилния пръст
Снимка: Instagram

Носейки пръстен на определен пръст, можем да повлияем на съдбата си. На кой пръст да носите пръстен, за да привлечете късмет, пари, любов и кариера? Преди да вземете решение за това, трябва да знаете ефекта на пръстена върху всеки един пръст.

Поставяйки пръстена на пръста си, стартираме сложна програма за корекция на съдбата. Нашето тяло представлява цяла схема на енергийно взаимодействие. Енергиите също са на пръстите. Поставяйки пръстен на някой от пръстите, ние концентрираме енергията в областта на живота, за която той отговаря.

Значението на пръстените на пръстите:

Пръстен на палеца

Защо носим сватбения пръстен на безименния пръст?

На много места по света безименният пръст се нарича „пръст за пръстен“, защото именно на него се носи сватбеният пръстен &n...

Палецът е логика, практичност, предпазливост. Ако нямате достатъчно от тези качества в себе си, тогава не се колебайте да сложите пръстена на този пръст. На този пръст можете да носите както сребро, така и злато. Сребърен пръстен ще подобри интуицията, а златният пръстен ще помогне за развитието на бизнес вена.

На показалеца

Показалецът символизира егото ни. Забелязали ли сте колко неприятно е за вас да ви сочат с този пръст? И всичко това, защото този пръст излъчва мощен поток от енергия. Насочването на показалеца към човек може да пробие аурата му. Носенето на пръстен на показалеца се препоръчва за тези, които се стремят към лидерство и господство. Трябва да изберете сребърен пръстен, не се препоръчва да носите злато на показалеца.

На средния пръст

Носенето на пръстен на този пръст се препоръчва само за силни личности. Бижуто на средния пръст активира кармични задачи и привлича неочаквани обрати на съдбата. Ако искате промяна, поставете пръстена на този пръст.

Кои украшенията стават щит срещу злото

Защо трябва да се носят защитни амулети и бижута? Вероятно вече сте забелязали, че хората често носят защитни бижута на китката си: гри...

На безименния пръст

Пръстен на този пръст символизира успех в обществото, щастие в личния живот, любов и просперитет. Ако искате да активирате всички области от живота си, поставете пръстена на този пръст.

На малкия пръст

Пръстенът на малкия пръст активира комуникативните умения, насърчава развитието на красноречие и харизма. Ако сложите златен пръстен с червен камък на малкия си пръст, това ще привлече успех в пари, кариера и бизнес.

Ако искате да укрепите някакви черти на характера в себе си или да повлияете на една от областите на живота, тогава сложете пръстена  на пръста, който символизира вашите цели. Благородният метал, както вече разбрахте, също е от съществено значение. Постарайте се да засилите ефекта на пръстена с подходящия благороден метал и скъпоценен камък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...