Избери си сърце и виж какъв си в ЛЮБОВТА

250772
Избери си сърце и виж какъв си в ЛЮБОВТА
Снимка: Istock/Guliver

Изберете си едно от сърцата на снимката. Това, което първо ви грабне вниманието и най-много ви хареса. Това ще ви подскаже какви сте в любовта. Ето и какво значи всяко едно от сърцата.

1. Вие сте много открит човек. Не обичате потайностите, давате сърцето си без уговорки и залози. Вярвате, че ако другият е Единственият, ще го пази, без да има нужда сами да бдите над него. Изключително влюбчиви сте и давате всичко от себе си за всяка една връзка, в която се впускате.

2. Много сте колебливи. Никога не сте сигурни дали човекът до вас е човекът до вас. Бихте избягали на сватбата си, ако нещо се обърка денят преди това. Колебливостта ви много обърква вашите партньори. Сериозни ли сте или не обичате достатъчно? Вечният въпрос, пред който сте изправени.

3. Вярвате в любовта от пръв поглед. Ако няма химия, не се заемате да градите една връзка. За вас това е всичко и без химия, няма любов. Обичате да ви угаждат, но в същото време и давате много. За вас любовта не е игра, но не залагате живота си на нея.

4. Много сте деликатни, когато заговорим за любов. Никога не правите първата крачка и за това често оставате неразбрани. Трудно можете да покажете любовта си и често пъти е несподелена.

5. Любовта при вас е страст. Карате се шумно, обичате силно, сдобрявате се страстно и давате от сърце. Обичате до краен предел, повече от себе си дори. Вашата идея за любовта е, че трябва да дадеш всичко до края, за да получиш същото в замяна.

6. Любовта за вас е спокойствие. Разговори до късно вечер, разходки в парка, планове за бъдещето и никакви спорове. Обичате спокойните връзки, които продължават за дълго. Това за вас е истинската любов.

7. Обичате, но най-често любовта ви е несподелена. Свикнали сте да ви разбиват сърцето и не вярвате в истинската любов. Имате нужда от потвърждение, че тя съществува. Вероятно ще го откриете, когато отворите сърцето си отново.

8. Никога не сте били от хората, за които любовта е целият им живот. Смятате, че тя е едно чудесно допълнение към всичко. Вярвате, че човек не може да живее само с едната гола любов. И за това сте силно съсредоточени в кариерата си и другите аспекти от живота ви.

9. Обичате много плахо и предпазливо. Достатъчно пъти сте наранявани и за това не предприемате сериозно стъпки. Страхувате се, че могат да ви наранят. Когато сте влюбени, не разкривате сърцето си напълно. Давате по малко от себе си, но винаги запазвате интереса на другия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Освен върбовите клонки - какво още се прави за късмет на Цветница

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com