Изневяра ще разочарова скоро тези зодии

4433
Изневяра ще разочарова скоро тези зодии
Снимка: iStock/Guliver

Средата на предпоследния месец на годината обещава промени в любовния фронт за някои представители на зодиака, предупреждават астролозите. За някои от тях за съжаление те ще бъдат свързани с разочарование от интимния партньор.

Везни

Уважаеми Везни, настоящият ноември е подготвил съдбовни емоции в любовния ви живот. Съвсем възможно е в началото на месеца да сте почуствали напрежение в отношенията с половинката, без да може да обясните каква е причината за това. Интуитивно сте разбирали обаче, че нещо не е наред. За съжаление е съвсем възможно тревогите ви да са били основателни и партньорът ви да е решил да потърси ласки извън дома. Опитайте се да разберете дали притесненията ви са резонни и поговорете открито с човека, с когото делите сърцето си. Ако те се докажат, замислете се дали не е време да поемете по нов път и дали тази неприятна случка не идва в подходящия за това момент. Бъдете сигурни, че звездите ще отворят нови врати пред вас.

Водолеи

Водолеи, любовният ви живот ще бъде бъде подложен на доста изпитания през ноември. Тези проблеми ще се усетят с особена сила в края на месеца, когато е възможно да разберете, че човекът, на когото имате доверие, всъщност ви мами. Ако връзката ви е отскоро, не се отдавайте на тъжни мисли дълго време – явно това е знак, че тя не е имала бъдеще. В случай, че изневярата е разклатила дългодишни отношения обаче, може би е време да помислите дали тя не е резултат и от ваши грешки. Каквото и да се е случило изходите ще са два – или да се опитате да закрепите ситуацията с взаимни компромиси и прошка, или да потърсите нов път.

Дева

Деви, вие сте емоционални натури и по природа сте много деликатни хора. Често обаче емоциите ви взимат превес и казвате неща, които могат да засегнат отсрещната страна, без в действителност да сте го целили. Едно ваше скорошно избухване може да е станало повод за огромен скандал с половинката и да я е подтикнало да се отдръпне от вас. Докато вие сте си успокоявали нервите, е съвсем възможно партньорът ви да потърси утеха, разбиране, а вероятно и нещо повече в някой друг. Ако това вече се е случило, преглътнете егото си и потърсете отново път към любимия. В случай, че е станало прекалено късно и тази изневяра ще бележи завинаги връзката ви, звездите съветват да я прекратите. Вземете си урок обаче от станалото, защото макар и болезнена, поуката от неприятната случка ще ви научи да сте по-умерени в емоциите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...