Жените от тези зодии не бива да казват подобни думи на мъжа

9288
Жените от тези зодии не бива да казват подобни думи на мъжа
Снимка: iStock

Жените трябва да си признаем, че понякога говорим много и изричаме небивалици, които могат да наранят или засегнат половинката ни. Понякога трябва просто да замълчим в името на връзката ни, предпазвайки я от поредния спор. Ето какво не бива да му казвате според зодията му.

Овен – „Още си само момче“ – да, мъжете се развиват по-бавно, но все пак той не обича да го сравнявате с дете и да му казвате, че се държи като такова, дори това да е така в дадената ситуация. Опитайте да му кажете по-завоалирано това, което имате предвид.

Телец – „Трябва да се стегнеш“ – трябва да бъдете опора и подкрепа за своя мъж, не да го критикувате и да му казвате, че е крайно време да си стъпи на краката и да се стегне. Това ще го обиди.

Кои са най-предпочитаните спортове за отделните групи зодиакални знаци

Зодиите влияят на голяма част от чертите на характера ни, в това число и предпочитанията ни към определен вид спорт. Все по-нашумяла ст...

Близнаци – „Не си толкова забавен“ – не си и помисляйте да го кажете на Близнаци. Те имат страхотно чувство за хумор и умеят да разсмиват дори и в най-тежките дни. Не смейте да критикувате тази тяхна отличителна черта от характера, защото ще ги ядосате много.

Рак – „Щеше да знаеш, ако държеше на мен“ – не се съмнявайте, че емоционалният и грижовен Рак ви обича и държи на вас. Това че не е отгатнал какво си мислите, не означава, че не се интересува от вас. Определено ще го засегнете с тези думи.

Лъв – „Не харесвам приятелите ти“ – имайте предвид, че Лъвът държи на своите приятели и доста ще го обидите, ако му кажете, че не ги харесвате. За него е важно половинката му да се разбира с близките му. Помислете преди да говорите, защото нищо чудно вие да сте губещата страна.

Дева – „Аз те научих“ – дори наистина да сте научили мъжа си на нещо, не му го напомняйте. Девите смятат, че могат и знаят всичко и това наистина би накърнило самочувствието и достойнството им.

Везни – „Време ти е за фитнес“ – не само относно физиката, но и относно стила им на обличане и каквото още се сетите. Не критикувайте Везните, те мразят това.

Това са най-уникалните черти на всяка една от зодиите

Зодията има голяма тежест върху изграждането на характера, колкото и да е оспорвана тази тема. Нека видим какви черти са харктерни за р...

Скорпион – „Ще ти споделя една тайна“ – не споделяйте тайните на близките си хора с половинката с тези думи, защото това ще направи лошо впечатление. Покажете, че можете да пазите тайна, все пак затова са ви я казали.

Стрелец – „Искам да поговорим“ – наистина изпада в паника, щом чуе тези думи и си представя най-различни сценарии като изход от разговора. Бихте го уплашили с тези думи много сериозно, затова подходете по по-деликатен начин.

Козирог – „Трябва ли да сме със семейството ти на празника“ – нали не мислите да го накарате да избира между това да прекара време с вас и семейството си? Трудно ще спечелите в този спор, затова просто недейте.

Водолей – „Това е пълен абсурд“ – не посичайте ентусиазма на креативния Водолей, чиято глава е пълна с идеи, с тези думи. Подкрепете го колкото и налудничава да ви се струва въпросната идея. Той ще го оцени.

Риби – „Имаш много хубав приятел“ – ще го нараните дълбоко, ако споделите това мнение с него. Най-добре го задръжте за себе си, ако не искате да се съмнява в чувствата и намереният

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com