Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жените от тези зодии не се забравят лесно

25 декември 2020, 09:18 часа

Някои жени оставят незаличим отпечатък в мъжкото съзнание.

След раздялата с тях бившите им партньори съжаляват с години, че връзката им е приключила. Ето кои 4 зодии на жени са незабравими.

Жената Овен

Фаталните красавици от зодия Овен притежават вродена харизма и чар, които не могат да бъдат пренебрегнати. Те са в състояние да покорят всеки мъж.

Свободолюбивите Овни са способни да преобърнат мирогледа на човек, с когото са решили да обединят съдбите си. Те са верни спътници в живота.

След като жената Овен допусне даден мъж в живота си, тя не спира да го обгрижва и той никога няма да скучае с нея.

Връзката с дамите от този знак оставя незаличима следа и нейният бивш партньор дълго помни изживяното.

Жена Рак

Известно е, че Раците са най-вече сантиментални, но тази черта е по-присъща на жените от знака. Изискани и романтични, те привличат вниманието на мъжете, подтиквайки ги да се грижат за тях и да ги пазят от беди.

Жените Раци владеят до съвършенство изкуството за създаването на уют и уникална атмосфера на хармония в дома. Представителките на този знак дават на мъжете цялата си любов.

Жена Водолей

Харизматичните жени от тази зодия знаят своята стойност и привличат вниманието на мъжете с положителна енергия. Жените Водолей не са свикнали да зависят от никого, но когато срещнат любовта на живота си, те са способни да се откажат от идеалите си.

След раздялата с дама от този знак, мъжете не могат да я забравят дълго време и със сигурност ще направят опит да я върнат в живота си. Но жените Водолей не прощават предателството и никога не се връщат при онези, които не са оправдали доверието им.

Жена Дева

Педантична, с безупречен вкус, с горда стойка, Девата създава впечатление за жена, която поставя работата си на първо място.

Въпреки репутацията си, дамите от този знак оставят незаличима следа в сърцата на мъжете.

Избирайки си партньор в живота, те поставят неговите интереси над своите, позволявайки му да се превърне в техен защитник.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес