Женски египетски ХОРОСКОП: Каква сте според датата си на раждане?

24578
Женски египетски ХОРОСКОП: Каква сте според датата си на раждане?

Датата на раждане на една жена може да ви разкрие много повече за нейния характер, от колкото очаквате, особено според египетския хороскоп!

Вижте какъв човек сте вие, според вашата дата на раждане.

1 - Ако сред многобройна тълпа само едно момиче привлече погледа ви и необяснимо защо не можете да го откъснете от нея, най-вероятно тя е родена на 1-ви! Безспорни лидери, с много силна воля и голямо самочувствие, което обаче е добре подплатено.

Кои са най-щедрите мъже сред зодиите?

2 - Тези момичета са много емоционални и още повече добронамерени. Обичат да общуват и обикновено са заобиколени от истински приятели. Най-ценната им черта е тяхната директност и коректност. Те няма да заплетат интриги и няма да говорят зад гърба ви.

3 - Момичетата, родени на 3-ти, имат едно супер похвално качество и това е винаги да бъдат себе си. Изобщо не очаквайте от тях да ви се преструват, подмазват или каквото и да е подобно лицемерно поведение. Разбира се, те са доста добре възпитани, но не бъркайте възпитанието с поза!

4 - Момичетата, родени на 4-ти, сигурно са най-отговорните и дисциплинирани дами. Именно затова ще се реализират успешно като управители и мениджъри. Решат ли нещо, стават безкрайно упорити. Те са пример, от който можем само да се учим.

5 - Талантливи, креативни, винаги с готово решение, но и много наивни! Не веднъж са били предавани и използвани и то точно от хората, от които не са очаквали подобно нещо.

6 - Жените, родени на 6-ти, са много грижовни и стриктни. На тях може да се разчита, стига обаче да сте спечелили доверието им. Защото си падат и малко мнителни. Което може би не е толкова лошо, имайки предвид недобронамереността на доста хора.

7 - Силна чувствителност, прикрита зад железен перфекционизъм. Така можем да опишем дамите, родени на 7-ми. Те са създадени да ръководят, защото са аналитични и знаят как да разделят професионалното от личното.

8 - Те трябва да помислят добре как да си направят баланса така, че да не страдат хората, които обичат. Желанието им за самостоятелност е завидно, но с нея обикновено върви и самотата. Но в крайна сметка, ако така се чувствате пълноценни и удовлетворени, значи всичко е наред.

9 - Жените, родени на 9-ти, са състрадателни, толерантни и отворени към нуждите на хората. Те ще се развиват чудесно в хуманитарните сфери. Умеят да се сработват и не само – страхотни са в мотивирането!

10 - Независими мацки с високо самочувствие и завиден интелект. Те винаги стрелят в десетката! Ще е добре да се вслушвате в съветите и насоките им, защото са много предвидливи и аналитични.

11 - Тези момичета са абсолютни идеалисти. По-скоро мечтателки, отколкото изпълнителки. Добрички, но не наивни, хапливи, но не и злобни. Мъжете трябва да са особено внимателни с техния магнетизъм. Защото тези мацки могат само с поглед да получат това, което искат!

12 - Животът на жените, родени на 12-ти, никога не е в права линия. Те или са на върха, или на дъното, но стигнат ли го, се изправят и с нови сили продължават напред! Искат или всичко, или нищо. И в любовта са така – или ще дадат много от себе си, или няма да си мръднат пръста. Особено, ако са разбрали, че даденият мъж не го заслужава.

13 - Тези жени са трудолюбиви, с интересни идеи и стратегически планове. Освен това имат вроден чар, с който разтопяват мъжките сърца. Което често им навлича завистта на околните.

14 - Тези момичета са с остър и аналитичен ум. На тях им трябва постоянно разнообразие, защото бързо се отегчават. Няма да е лесно на мъжа до тях да бъде постоянно интересен, но пък успее ли да го направи, ще се радва на невероятна, любяща жена.

15 - Жените, родени на 15-ти, си падат домошарки. Не, че не обичат да се забавляват, просто най-добре си се чувстват вкъщи. Стремят се да поддържат хармония в отношенията си с останалите и обикновено успяват.

16 - Момичетата, родени на 16-ти, са супер забавни и чаровни. Дайте им купони и нощен живот – таka се чувстват най-добре.

17 - Тези жени са родени с късмет! Трябва по-често да играят на лотария и подобни такива. Но най-интересното при тях е, че са едновременно етични и хитри! Или с други думи, така ще извъртят нещата, че ще ви накарат да действате в техен интерес, но няма да ви въртят номера зад гърба.

18 - Щедри, състрадателни и толерантни момичета, които сякаш заразяват околните с доброта! Те са приятели в истинския смисъл на думата – винаги готови да помогнат и директни до край.

19 - Тези жени са много емоционални и романтични. Бързо се сприятеляват и хората ги харесват. Случва се да избухнат, но това става само, когато са силно обидени.

20 - Жените, родени на 20-ти, имат нужда да обичат и да бъдат обичани. Предателството или обидата от интимния им партньор за тях е нещо опустошително. Те са крехки и раними, затова трябва да се отнасяте внимателно към тях. Което ще е добре и за вас, защото, ако се държите така, те ще ви дарят с цялото щастие на земята.

8-те неща, които правят Везните по-интересни от всички останали

Везните са известни като балансьорите на зодиака. Много интересни личности, в чиято компания никога не е скучно. Те могат да показват е...

21 - Тези момичета са изключително енергични и действат бързо. Ако вие сте още на първата задача, жената, родена на 21-ви, вече е свършила своите и чаровно ви пита дали имате нужда от помощ.

22 - Тези жени обикновено са смятани за студени и резки. Но трябва да знаете, че ви повишават тон или се държат по-грубо, защото сте се отнесли нехайно към поетите си ангажименти. Или сте изказали безпочвено мнение. Те много се дразнят, когато някой им дрънка празни приказки.

23 - Ако искате животът ви да бъде интересен и различен, стойте близо до жена, родена на 23-ти. Тя е толкова талантлива и многообразна, че няма да можете да се откъснете от нея. И точно, когато сте решили, че вече я познавате добре, тя ще ви изненада с нещо ново.

24 - Родените на 24-ти имат голям капацитет да ръководят и да решават проблеми. Това се дължи на супер точната им преценка, както за хората, така и за ситуациите. Те не се страхуват да поемат отговорност за действията си. А и няма защо, тъй като в повечето случаи постъпват правилно.

25 - Тези жени са умни, рационални и следват желязната логика. Така че ще ви е трудно да ги излъжете или подведете в каквото и да било. Не се сприятеляват лесно, затова имат малко, но пък наистина верни приятели.

26 - Страшно амбициозни и дипломатични дами! Които обаче рядко ще признаят грешките си. По-скоро ще ви убедят, че те са постъпили правилно, но заради действията на трето лице се е получило така. Не им се сърдете! За сметка на това те имат безброй други качества, с които превъзхождат останалите жени.

Тези 4 зодии са най-борбените и силните!

Има хора със силен характер, борбени личности, които водят свои битки и излизат от тях като победители заради силната си воля и амбиция...

27 - Жените, родени на 27-ми, са едни от малкото, които ще пренебрегнат себе си в името на хората, които обичат. Това ги прави безценни приятели и половинки! Затова всички вие, които имате до себе си такава жена, трябва да си я пазите и гледате като съкровище! А също така и да се грижите да си почива повече и да обръща внимание и на собствените си нужди.

28 - Родените на 28-ми са по-скоро властни и силни дами. Може да се дразните, че ви се бъркат в живота, но нашият съвет е да слушате какво ви говорят! Защото те са и аналитични, и интуитивни!

29 - Дамите, родени на 29-ти, са идеалистки! Творчески и чувствителни натури, които вярват във вечната любов и доброто. Макар понякога да ви изглеждат и прекалено наивни, това не е точно така. Те просто търсят позитивната страна на нещата. Което може би всеки от нас трябва по-често да прави.

4 зодии, за които ОКТОМВРИ ще бъде труден

30 - Най-силната способност на тези дами е умението им да се изразяват. Те намират начин да кажат нещата точно така, както трябва да ги чуете. Ако случайно не ги разберете, проблемът си е изцяло ваш! Затова и ще се развиват успешно във всякакви професии, които изискват директна комуникация с хора.

31 - Жените, родени на 31-ви, постигат всичко, което са си наумили. Те са въоръжени с търпение, находчивост и остър ум, който им помага да анализират възможните варианти и развития.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 мощни талисмана за късмет, успех и пари

Отношенията ви са в криза? 4 знака, че Вселената тества връзката ви

Как да върнем страстта във връзката си?

3-те принципа, върху които се гради щастливият семеен живот

Как да превърнете вазата в талисман за сбъдване на желания?

5 неща за себе си, които трябва да кажете само на мъжа, за когото ще се омъжите

Модните тенденции, които се върнаха от миналото и защо

Ред и чистота: как правилно да съхранявате обувките в гардероба, за да удължите живота им

В колко часа трябва да пиете кафе, за да останете бодри през целия ден?

Спортни добавки: всичко за техните ползи и вреди

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com