Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв приятел си

8111
Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв приятел си
Снимка: iStock/Guliver

Някои са откровени до болка, други ще ви спестят истината, за да не ви наранят. Всяка зодия е изключително различна и именно това я прави уникална. Разбери какъв приятел имаш според зодията. 

Овен

Те са открити хора и никога няма да ви спестят нищо. Обичат да казват каквото мислят и понякога това им изиграва лоша шега. Изпитват съчувствие, но честно казано не са от хората, на които може да разчитате, когато сте в затруднение. Техните приятели обикновено са хора с огромно самочувствие и поради тази причина най-добре се разбират със Стрелец и Телец.

Телец

Както отбелязахме вече - самочувствието им стига до небето. Не при всички обаче, то е с нужното покритие и често думите им нямат никаква стойност. Въпреки това са добри хора и винаги са готови да помогнат с каквото могат. Разбират се добре с Лъв и Риби.

Близнаци

Обикновено са заобиколени от приятели. Един човек не може да задоволи техните социални потребности и имат нужда от разнообразие. Те разделят приятелите си според интересите и например, когато им се ходи на кино звънят на един човек, а, когато искат да обсъдят политическия живот в страната - звънят на друг. За съжаление те не оценяват приятелството като нещо за цял живот и трудно се задържат в една компания.

Рак

Ракът е способен да прескочи планината, ако му се обадиш в нужда. Те са изключително чувствителни и са винаги на разположение за близките си. Те търсят същото в хората - съпричастност и подкрепа. Лесно ги откриват в Рибите и Везните. Като недостатък можем да отбележим, че понякога не са себе си, за да се харесат на другите.

Лъв

Лъвът е самоуверен и егоцентричен. Обича да движи в големи компании и да бъде център на вниманието. Въпреки това има връзка само с няколко човека и другите са просто са "антураж". За тях доброто приятелство, е като старото вино. Добре се разбират със Стрелец и други лъвове.

Дева

Първоначално може да ги сметнете за надути, но това не е така. Държат се студено и резервирано докато ви опознаят. Имат високи критерии за своите приятели и не обичат да се сближават прекалено много с всеки. Техните приятели са самоуверени и интелигентни личности. Единствената негативна черта в характера на Девите, е склонността им да ревнуват чуждия успех. Пасват си с Козирог и Овен.

Везни

Те не обичат големите компании и често може да ги видите сами. Гледат философски на живота и търсят дълбоки и възвишени разговори. Предпочитат да имат един, но верен приятел, на когото могат да разчитат и говорят за всичко с него. Допадат си с Водолей и Козирог. Най-голямото им несъвършенство е това, че искат тяхната дума да е последна.

Каква хазартна личност си според зодията

До каква степен бихте рискували и влекат ли ви хазартните игри? Разберете каква хазартна личност сте според зодията и в кои игри бихте ...

Скорпион

За тях най-важното е да са заобиколени от верни и искрени приятели. Искат да получават от същото, което дават. Трудни характери са, но могат да бъдат най-верните ви другари. Отлично се разбира с Лъв и Рак. За недостатък може да се отбележи тяхната избухливост и желание за мъст, когато някой ги нарани.

Стрелец

Стрелците са страхотни приятели. Винаги са в добро настроение и могат да повдигнат духа ви. Поради това винаги са обградени с хора, които искат да им бъдат приятели. Стрелците търсят себеподобни и не обичат стеснителните или агресивните хора. Искат да се забавляват постоянно и понякога това им пречи. Добре се разбират с Везни и Телец.

Козирог

Пет зодиакални знака, които откровено си кръшкат

Лоялността и взаимното доверие са основата на отношенията за повечето хора. Но има и такива, които трудно се удържат и винаги намират н...

Приятелството е на първо място. Допуска до себе си хора, които с времето са се доказали и заслужили тяхното доверие. Не са затворени хора и имат много познати, но истинските им приятели се броят на пръсти. Те добре се разбират с Лъв и Рак. За недостатък може да се приеме постоянното им недоверие към околните.

Водолей

Добри приятели, които постоянно искат нещо да им се случва. Бързо им омръзва скучното ежедневие и винаги търсят начин да се забавляват. Духовити и свободни. Обичат да са център на вниманието и да бъдат заобиколени от хора. Въпреки, че лесно се сприятелява и намира сродни души - водолеят очаква от другите да се постараят повече, за да бъдат истински приятели. Добри взаимоотношения може да изгради с Козирог.

Риби

Те не са особено стабилни на емоционално ниво, но винаги ще ви окажат нужната подкрепа и ще ви вляза в положение. За тях приятелството е на първо място и са заобиколени от силни и самоуверени личности. Разбира се добре с Овен, а негативното им качество е, че могат да изчезнат безследно за много дълго време, заради партньора си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com