Как да привлечете пари, любов и просперитет - перфектният Фън Шуй дом

10761
Как да привлечете пари, любов и просперитет - перфектният Фън Шуй дом
Снимка: iStock/Guliver

Фън Шуй е изкуство, което помага на хората да направят живота си малко по-ярък. Прилагайки източните правила, ще привлече благополучието.

Парите, любовта и късметът са свързани, защото всичко това влиза във вашия дом и в живота ви, не без помощта на енергийни положителни вълни, които философията на Фън Шуй ни учи да привличаме

Фън Шуй основи

Ако следвате всички съвети наведнъж, тогава къщата ви започва да трансформира енергийната маса, влизаща в нея, както и да я държи вътре.

Има три стъпки:

- привличане на енергия;

- задържане;

- обновяване (циркулация).

Всеки човек, който живее с вас, трябва да участва в процеса на привличане на късмет и положителна енергия, в противен случай поради дисонанс нищо няма да работи.

Домашни любимци

Домашните любимци играят важна роля за вашия късмет. Те са отговорни главно за циркулацията на енергията и нейното задържане.

Най-добрите домашни любимци: котки, кучета, птици, гризачи, костенурки. Останалото може да има отрицателен ефект. Рибите са пример за невероятен баланс. Елементът вода за създаване на огнище е невероятно добър. Рибите ще привлекат благополучие. Само рибите могат да привлекат позитивното, те са „универсален инструмент“ на Фън Шуй. Кучетата увеличават мъдростта и укрепват на любовта. Гризачите стабилизират здравословното състояние, а котките освобождават къщата от зли духове, негативизъм, като вид филтър. Най-силните котки са черни и рижи, със зелени очи.

Прозорци и растения

Идеалната гледка от прозореца е вода, гора, поле, дървета, обширни територии. Ако няма дървета, тогава наличието на защитно-филтриращи растения като кактуси на перваза на прозореца ще бъде задължително.

Кактусите са щит, който поглъща негативите. Ако имате красива гледка от прозореца, не трябва да слагате кактуси на прозореца.

Растения с големи листа, пълзящи, малки дървета запазват положителното в дома. Те ще запазят късмета, любовта в дома. Важното е да са слабо ароматни.

Площта на остъкляването трябва да бъде възможно най-голяма, ако гледката от прозореца е добра. Ако гледката не е добра, по-добре прозореца да е по-малък. Ако гледката от прозореца е хубава, цветът на завесите трябва да е по-близо до червеното: оранжево, пурпурно, бордо, кафяво и т.н.

Огледала

Фън Шуй: Леглото е отговорно за хармонията в спалнята

Правилното разположение на леглото ще създаде хармонична атмосфера в спалнята и условия за добра почивка и здравословен сън. В изкуство...

Огледалата трябва да бъдат окачени, за да не пречат на комфорта и да привличат късмет, любов и пари в живота ви. Не ги закачайте пред остри ъгли, точно пред входната врата, пред мястото, където спите.

Огледало срещу огледало е опасен избор за интериора - ще създаде вакуумна точка, в която всичко положително изчезва. Огледалата в кухнята също са лоша идея.

Стени, под

Стените са основният магнит за положително. Цветът да съвпада с енергията на определена стая. Коридорът може да е червен. Спалнята трябва да е зелена, синкава, бяла, светлосива. Идеалната всекидневна или хол е черно-бял, с малко оранжеви или сини акценти. Кухнята трябва да е светла, но изборът на оттенък е ваш.

Спалнята е най-важната стая в дома. За стените на всяка стая, можете да използвате максимум два цвята - това е златната среда, защото два цвята имат благоприятен ефект върху енергията. Най-добре е да направите спалнята светла, но разнообразена с повече черно или бяло.

Фън шуй съвети за кухнята

Според теорията на фън шуй, кухнята е истинското олицетворение на нашето хранене и нашите постижения. Нали все пак качествената и ...

Подът в кухнята да се направи бял, светъл. В хола, коридора и спалнята трябва да е черен, тъмен. За тоалетна или баня използвайте едноцветна структура, която не е червено, кафяво и оранжево.

Аксесоари, дребни неща, бижута

Лампите да не са с остри ъгли. Те привличат добрата, чистата енергия на Ци. В коридора е препоръчително да използвате само червени лампи и декорации, за да привлечете късмет и пари в къщата и в живота си като цяло.

Срещу входната врата трябва да закачите червена панделка, която да сменяте веднъж на няколко месеца. Тя ще прогони злите духове и негативната енергия.

Насърчава се използването на източни талисмани за късмет - костенурки, жаби, слонове, дракони, тигри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com