Как да разберете дали тази зодия си пада по вас?!

6056
Как да разберете дали тази зодия си пада по вас?!
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Обикновено си казва, че те харесва, но под формата на шега. Ако го помолите за помощ (дори за нещо дребно) и той зареже всичко, за да ви се отзове, но с важна подробност – без да ви мрънка и натяква, бъдете сигурни, че има тръпка.

Ето ги - най-спокойните ЗОДИИ

Телец

Типичният им маниер е да бъдат внимателни слушатели, да запомнят нещо, което ви харесва и да ви го поднесат като изненада. Не бива да подвеждате Телеца. Щом му позволите да флиртува с вас, бъдете готови съвсем скоро да ви се разкрие.

Близнаци

Близнаците флиртуват и насън или поне така изглежда отстрани за всички. Това не е точно така обаче, те просто обичат да бъбрят и да се шегуват с всеки. Най-сигурният признак за чувствата на Близнака са директните, неудобни въпроси. Започне ли да ви бомбардира с такива, значи сте предизвикали интереса му. 

Рак

Раците са скормни и предпочитат да са пасивната страна. Дали имат чувства ще забележите по изчервените бузи и прекалената скромност, които веднага се появяват при разговор с вас. 

Лъв

За повечето Лъвове флиртът е спорт, почти като при Близнаците е нещо, което винаги прави впечатление при тях. Тук тънкостта е друга - Лъвът е с голямо его и винаги в центъра на вниманието. Ако ви отстъпи от светлината си, можете да сте абсолютно убедени, че сте запалили искра в него.

Дева

Девата не си пада по флирта и може да си каже, че обикновено дори не знае как да изрази чувствата и симпатиите си към някого, колкото и много да й се иска. За всички други обаче това проличава и става очевидно. Ако започне да се държи по-радостно, по-приповдигнато, но в същото време усещате, че й е комфортно с вас, честито! Спечелили сте нещо, което много трудно се печели - Дева!

Везни

Тук удряме на камък. Няма никакъв шанс (освен проба-грешка) да разпознаете дали една Везна наистина ви харесва. Те могат да бъдат еднакво любезни, дружелюбни и чаровни пред любовта на живота си и пред най-големия си враг. А после Близнаците били лицемерни...

Скорпион

Какво докарва всяка зодия до истерия?

Овен – той просто не може да чака! Побърква се, пощурява, изфирясва, докато не си получи нещото или отговорът. Тези зодии никога...

Когато Скорпион си пада по някого, той сякаш изолира всичко и всеки, освен субектът на чувствата си. Затова излезте в голяма компания и го наблюдавайте. Съществува ли за него някой друг, освен вас? Другото поведение, което го издава, е втораченият поглед. 

Стрелец

Те са жизнени и енергични веселяци и обичат да се шегуват, дори и на сексуални теми, което за някои хора може да е неудобно и да остави грешни впечатления. Ако Стрелец ви харесва, той направо ще ви покани на среща. Може да го направи директно, а може и да си измисли уж безобиден повод. Ако повтори - ваш е!

Козирог

Има Козирози, които действат директно и открито. Не обичат дългите свалки и игрички. Лесно ще познаете дали ви харесва, ако измислите начин да го откъснете от ежедневния му график. Ако наруши плановете си и строгия си график заради вас, значи има чувства. 

Винаги умни и креативни: Това са 3-те най-интелигентни зодии

Всеки от зодиакалните знаци има общи черти на характера, с които се характеризират и отделните хора. Някои са по-мъдри, други са по-кре...

Водолей

За тази зодия най-важни са приятелите и обкръжението им. Ако си пада Водолей по вас, ще ви покани да се присъедините в компанията му, а ако не иска да се вижда с вас, ще използва приятелите си като алиби.

Внимание! Тези зодии ще ви оставят в труден момент!

Риби

Тази зодия най-лесно се познава, когато изпитва чувства към някого. Веднага го обсипва с грижи, внимание, специално отношение, романтични изненади. Не се учудвайте, ако мъж Риби ви изнесе серенада в 2 през нощта. Нищо, че сте запознали едва преди няколко дни. А ако не ви харесва също е очевидно - Рибата ще прави точно обратното на тези неща. Ще се дистанцира и ще бъде студена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com