Как да скриете колко харесвания имате в Instagram?

3525
Как да скриете колко харесвания имате в Instagram?
Снимка: iStock

Докато разглеждате Instagram може да забележите състезание за популярност между потребителите. Без значение колко усилия влагате в снимките си със смартфон, може да изглежда, че вашите публикации никога не получават толкова харесвания, колкото следващият човек, който ви излезе. Ако обичате да споделяте снимки с приятели, но не харесвате натиска, който идва от съществуването онлайн, имате опции. От 2021 г. Instagram позволи на своите потребители да скриват харесванията от публикациите, които виждат.

Подслушват ли ни Фейсбук и Инстаграм?

За да направите броя харесвания невидими в Instagram, отворете приложението и отидете на Настройки. Оттам изберете Поверителност и сигурност и превъртете надолу, за да намерите секцията Публикации. Има подзаглавие, което гласи Харесвания и виждания, а под това има опция за скриване на броя на харесванията и показванията. Можете да го включите, за да спрете броя на харесванията и гледанията, които се показват на вашето собствено съдържание и на публикации на други хора. Като не го включите, вие избирате тези показатели да се показват автоматично на снимки и видеоклипове.

Ще остане ли Европа без Facebook и Instagram?

Този бутон контролира как изглежда Instagram за вас. Това не засяга начина, по който съдържанието ви се показва на вашите последователи. Ако искате да скриете харесванията на вашите публикации от всички останали, можете да изберете това, преди да публикувате. В долната част на страницата, където можете да добавите тагове и надпис към публикацията си, изберете Разширени настройки. Тук ще намерите опция за „скриване на броя харесвания и гледания“ за това конкретно съдържание.

Много хора използват Instagram за забавление, но акцентът върху социалното влияние и външен вид може да накара някои потребители да се чувстват по-зле, когато затворят приложението, отколкото когато са влезли. Имайки контрол над вашето преживяване при разглеждането, можете да направите времето си онлайн по-приятно. Дори след като скриете харесванията от началната страница, все пак може да се възползвате от това, че прекарвате по-малко време в Instagram като цяло. За щастие и Facebook, и Instagram улесняват да видите колко време отделяте на приложенията всеки ден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Изследователи: Използването на белина е свързано с по-голям риск от смъртоносно белодробно заболяване

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Прясно агнешко месо - да изберем
Прясно агнешко месо - да изберем

Агнешкото месо се класифицира в зависимост от възрастта на животното: млечно (месо от агне-сукалче, хранено само с майчино мляко) - максимална...